Antena Căutare

Caravana X Factor a ajuns la Bucuresti! Tudor Turcu i-a incurajat pe concurenti

Tudor Turcu, castigatorul celui de-al doilea sezon X Factor a retrait in aceasta dimineata, pentru cateva clipe, emotiile primilor pasi in lumea celebritatii. Tanarul a venit la auditiile X Factor din Bucuresti, a reintalnit o parte din echipa si a avut o vorba de incurajare pentru concurenti. Prima etapa a auditiilor X Factor se incheie astazi. Urmeaza auditiile cu juriul!

Sute de oameni s-au strans inca de la primele ore ale diminetii in fata Palatului Copiilor din Bucuresti, gata sa demonstreze ca au factorul X. Cu totii au infruntat caldura si au asteptat sa convinga ca au voce si charisma, ca pot face show si pot transmite emotie.

Tudor Turcu, castigatorul celui de-al doilea sezon X Factor a fost si el prezent la auditii si a refacut primii pasi care l-au condus spre marele premiu de 200.000. A trecut pe la pupitrul de inscrieri, ar fi primit o bratara rosie, daca ar mai fi participat si anul acesta, i-ar fi asteptat pe Razvan si Dani, ar fi filmat cateva cadre si ar fi intrat cu inima cat un purice in sala de auditii. Astazi insa, Tudor a trecut pe la inregistrari, dar doar pentru a saluta echipa si a mers direct in mijlocul concurentilor, urandu-le bafta. Le-a transmis sa ramana mereu naturali si sa-si pastreze emotiile, pentru ca altfel nu au ce cauta la X Factor.

In urma cu un an nu spera ca va ajunge cunoscut in intreaga Romanie, insa a crezut in visul sau si a ajuns castigatorul celui de-al doilea sezon X Factor Romania si al marelui premiu in valoare de 200.000 de euro.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x