Antena Căutare

Cu premiul de la X Factor, Tudor Turcu si-a luat apartament in Bucuresti!

Avea talent, acum are si bani! Tudor Turcu, castigatorul concursului X Factor, si-a incasat marele premiu de 200.000 de euro. Iar noua situatie financiara ii permite medieseanului sa viseze. A pus deja ochii pe un apartament in Bucuresti!

Tudor Turcu, castigatorul sezonului doi X Factor, a trecut pragul propriei case pe care si-a cumparat-o in Bucuresti. Cum statura sa este una impresionanta, primul lucru pe care l-a incercat a fost patul. Dupa inspectia dormitorului, emotionat, Tudor Turcu a trecut la masurarea baii.

Bucataria, insa, nu a avut prea multe de oferit. Din fericire, Razvan si Dani s-au gandit la toate si-au facut o vizita lui Tudor Turcu. Si au adus si cativa "prieteni". Cam 200.000 la numar. Destui cat sa-i treaca orice chef de inspectat bucatarii.

Doar o parte din marele premiu se va duce pe noua casa. Cu restul banilor Tudor Turcu are alte planuri.

Primul single al castigatorului X Factor va fi o balada rock. Tudor Turcu spera sa lanseze un album in vara, pe care si-ar dori sa includa si o colaborare cu Cheloo sau Parazitii.

Ioana Anuta (JO) a lansat primul ei single in colaborare cu OVI: "Nimeni"... Juratul X Factor, Dan Bittman, revine pe scena alaturi de Holograf!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x