Antena Căutare

Delia, idolul copilăriei noastre! Care sunt TOP 3 cele mai iubite melodii ale juratei X Factor?

Când asculţi piesele Deliei, timpul parcă stă în loc! E imposibil să nu fi petrecut până în zori pe versurile hiturilor "Vreau să plâng", "Nu e vina mea" sau "Te voi iubi mereu".

Delia, idolul copilăriei noastre! Care sunt TOP 3 cele mai iubite melodii ale juratei X Factor? Galerie
Delia Matache, jurat X Factor

Când asculţi piesele Deliei, timpul parcă stă în loc! E imposibil să nu fi petrecut până în zori pe versurile hiturilor "Vreau să plâng", "Nu e vina mea" sau "Te voi iubi mereu".

Trupa N&D a făcut furori în urmă cu mai bine de zece ani şi este una dintre cele mai iubite grupuri muzicale româneşti. La începutul anilor 2000, Delia se afla la început de drum, iar vocea puternică a propulsat-o imediat în atenţia publicului, acolo unde a rămas până astăzi.

În 2002, după destrămarea formaţiei care a consacrat-o, jurata X Factor a ales cariera solo, iar "Parfum de fericire" a fost printre primele piese cu care a ajuns în topuri.

După ani buni, artista continuă să ne uimească prin videoclipurile pline de culoare, ritmurile pe care nu te poţi abţine să nu dansezi şi energia cu care cântă. Recent, o colaborare de succes cu fostul concurent X Factor, Uddi, i-a mai adăugat la palmares o super piesă: "Ipotecat".

De-a lungul timpului, Delia a ştiut foarte bine să se menţină în vârf şi a găsit reţeta succesului indiferent de trend. Voi care credeţi că sunt cele mai tari piese ale sale?

VIDEO! Juratul X Factor, Horia Brenciu, are cheeeef de mareeee! Voi?... Distracţie la preselecţiile X Factor din Iaşi! Oare aici să fie câştigătorul?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x