Antena Căutare

Delia, in vacanta in Singapore: in piscina, la etajul 80!

Delia a plecat saptamana trecuta in concediu in Dubai, iar acum se afla in Singapore. Artista a postat astazi pe retelele de socializare cateva poze din vacanta, in timp ce face baie intr-o piscina aflata la etajul 80!

Galerie
Delia, in vacanta in Singapore: in piscina, la etajul 80!

Delia a plecat saptamana trecuta in concediu in Dubai, iar acum se afla in Singapore. Artista a postat astazi pe retelele de socializare cateva poze din vacanta, in timp ce face baie intr-o piscina aflata la etajul 80! Dupa terminarea X Factor, jurata a ales sa se relaxeze pe meleaguri straine alaturi de sotul ei, Razvan Munteanu. Impreuna, ei au platit in jur de 7.000 de euro pentru biletele de avion la clasa I.

Desi stau o luna, si-au luat doar bagaj de mana

La fel cum au procedat si cu alte ocazii, Delia si Razvan nu s-au ostenit prea mult cand si-au facut valizele. Ambii si-au luat la ei doar un bagaj de mana, cu strictul necesar, urmand sa faca shopping in Dubai si in Singapore. La intoarcere, ea le-a promis prietenelor ca le va darui cateva hainute, nu de alta, dar are atat de multe in dresingul ei imens, ca nu mai are loc pentru noile achizitii.

sursa foto: Facebook

Articolul continuă după reclamă

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x