Antena Căutare

Delia pleaca o luna in Singapore doar cu un bagaj de mana!

După un început de an epuizant, în care solista a bifat nu mai puţin de nouă concerte în noaptea de Revelion, Delia Matache şi Răzvan Munteanu pleacă în această dimineaţă în luna de miere, care va dura exact 30 de zile.

Delia şi Răzvan vor zbura astăzi spre Dubai, iar de acolo, peste alte zile, spre Singapore, cu cel mai mare şi luxos avion din lume, A 380. Numai pentru cele două bilete la first class, ei au plătit în jur de 7.000 de euro. Pe parcursul călătoriei, cei doi soţi beneficiază de propria cuşetă, dotată cu duş, bar, televizor, internet, dar şi cu... pat.

Delia şi Răzvan sunt fericiţi că, de curând, în urma analizelor făcute, medicii i-au anunţat că sunt apţi să devină părinţi. Şi, cum în avion vor beneficia de intimitate, inclusiv de pătuţul lor, celor doi îndrăgostiţi le surâde ideea de a concepe primul lor moştenitor în avion, la o altitudine de peste 10.000 de metri. Ei au mai zburat cu A 380 şi anul trecut şi s-au declarat atât de încântaţi de serviciile oferite, încât au decis să repete experienţa.

În cuşetă au birou, bar şi televizor

Într-o aeronavă Airbus A 380 Qantas există 14 cuşete. Cei care-şi permit să-şi închirieze aceste cabine în timpul zborurilor sunt serviţi cu preparate fine şi şampanie Dom Perignon. Cuşeta e dotată cu un birou, un minibar, un ecran LCD de 23 de inchi şi un pat confortabil. Delia şi Răzvan pot face chiar şi un tratament de înfrumuseţare. Acesta constă într-un suc de detoxificare pe bază de ghimbir şi morcovi, după care urmează vizita la duş, care e dotat cu uscător de păr şi prosoape pufoase. După hidratarea pielii, cei doi vor fi trataţi cu fructe proaspete şi ceai verde.

Deşi stau o lună, şi-au luat doar bagaj de mână

La fel cum au procedat şi cu alte ocazii, Delia şi Răzvan nu s-au ostenit prea mult când şi-au făcut valizele. Ambii şi-au luat la ei doar un bagaj de mână, cu strictul necesar, urmând să facă shopping în Dubai şi în Singapore. La întoarcere, ea le-a promis prietenelor că le va dărui câteva hăinuţe, nu de alta, dar are atât de multe în dresingul ei imens, că nu mai are loc pentru noile achiziţii.

Mai multe pe libertatea.ro

De pe facebook: Tudor Turcu a concertat pe 1 ianuarie, Ioan Man pe partia Kalinderu, Natalia a cantat la Majestic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x