Antena Căutare

Dumbo iubaretul: Trei de DAAA pentru "Holograf"

Silviu Laiu sau Dumbo. Cum vreti. Este moderator de karaoke si vrea sa arate intregii tari ca este unul dintre cei cu factorul X

Silviu Laiu sau Dumbo. Cum vreti. Este moderator de karaoke si vrea sa arate intregii tari ca este unul dintre cei cu factorul X. Camasa alba,  pantaloni trei sferturi si... se infatiseaza in fata juratilor.

Se prezinta frumos, explica de ce i se spune "Dumbo" (pentru ca era slab si urecheat), si chiar face o demonstratie de "instigare la cantat", ca doar nu am uitat deja, e moderator de karaoke.

Nu putem sa vorbim despre prestatia sa, inainte sa nu aducem aminte de... burta concurentului, ca doar are un prieten care lucreaza la abator si mananca pe saturate. De-asta si Bittman vrea sa-l vada din "profilut", iar din sala se aude: "Cat'a burta are". Nimic nu-l intimideaza!

Interpreteaza, lejer, Holograf- Daca noi ne iubim. Bittman fredoneaza si el, zambind. E si putin mandru. La final, il roaga sa slabeasca si asa ar putea calca pe urmele sale. Oricum raspunsul lui e DA. Delia aproba si ea.

Cheloo se implica in discutie: "Suge burta, indreapta spatele si DA, trei de DA". La revedere!

Suparat e, Doamne, suparat! Merlan vrea o minune!... Beyonce de la X Factor Romania ridica sala in picioare: Gianna, bine ca ai venit!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x