Antena Căutare

eXtra Factor 2021, episodul 4. Ilona Brezoianu te ia în culisele emisiunii și îți prezintă cele mai amuzante momente de la filmări

Ilona Brezoianu îți prezintă cele mai amuzante momente de la filmările X Factor 2021. În episodul 4 eXtra Factor, actrița o invită pe Naomi Hedman în cabina ei proprie de la X Factor, sezonul 10.

Ilona Brezoianu ș Naomi Hedman au purtat o conversație în cabina de probă a actriței Galerie
Ilona Brezoianu și Naomi Hedman, la eXtra Factor 2021. Cele două au purtat o conversație lungă în cabina de probă a actriței. Au vorbit despre Florin Ristei | Antena 1

Ilona Brezoianu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, în special pentru umorul desăvârșit pe care-l are. Iată că, aceasta te ia în culisele emisiunii X Factor 2021 și îți prezintă cele mai amuzante clipe surprinse în cadrul filmărilor.

Ilona Brezoianu, clipe amuzante la eXtra Factor 2021. Pe cine a luat în cabina de proba personală în episoul 4

Ilona Brezoianu prezintă cele mai amuzante clipe de la X Factor în episodul 4 din eXtra Factor 2021. De această dată, vedeta de televiziune și teatru reușește să o aducă în cabina ei de probă pe Naomi Hedman și se mândrește cu cât de frumoasă, comparativ cu cabinele celorlaltor vedete, este cea a ei.

Deși a plouat puternic, Ilona merge să o ia personal de acasă pe iubita lui Florin Ristei, iar cele două au purtat o discuție foarte amuzantă.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 3. Ilona Brezoianu, momentele de amuzament din culisele X Factor 10

„La ora 2 trebuia să fiu la muncă. Mă ții din treabă. Eu nu pot să încep până nu mănânc. S-a rupt o ușă aici. Nu am rupt-o eu, că eu nu am voie aici. M-a pus Florin Ristei să mă duc să o iau pe Naomi”, începe Ilona Brezoianu, cu privire la mai multe lucruri pe care încearcă să le stabilească în cadrul filmărilor.

Deși nu găsește o mașină luxoasă, Ilona Brezoianu merge să o ia pe Naomi Hedman de acasă într-o dubă.

„Ce faceți? Vă place la emisiunea asta? Nu mă omor”, le spune ea concurenților, în drum spre mașina cu care urma să o ia pe Naomi.

„Trebuie să mergem să o luăm pe Naomi de acasă, dar vreau să fac rost de o dubă. Nu mai am nevoie de nimic. Hai să o luăm pe Naomi de acasă, cu eleganța care m-a caracterizat. Nu poți să te duci oricum să iei o vedetă. Vezi ce elegantă și diplomată sunt. Miroase cam urât în mașina asta”, spune Ilona atunci când e pe drum spre Naomi.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 2. Ilona Brezoianu aduce cele mai haioase momente din culisele X Factor 10 în fața telespectatorilor

„Asta e ce ți-am pregătit noi. Vreau să te duc în cabină la mine, e plină de lux. E mai bună decât a lui Florin”, îi spune Ilona lui Naomi.

„Nu avem așa ceva în Londra”, îi spune Naomi Ilonei când urcă în dubă.

„Aici e cabina mea. Haide! Aici sunt eu și Florin”, îi spune Ilona când iubita lui Florin vede un tablou în care actrița apare în brațele iubitului ei.

„A fost o întâlnire?”, o întreabă Naomi.

„Da! Aici e blană, după mergem la Florin. Am lampă. Bine ai venit la mine în cabină la eXtra Factor și X Factor”, încheie turul cabinei Ilona.

„Bine ați venit, ce faceți? Fanii mei pe care nu i-am chemat eu m-ați văzut”, încearcă Ilona să anime concurenții care așteaptă să urce pe scenă.

„Te-am văzut aici la televizor, în spate. Ești rău. Sincer!”, îi spune Ilona lui Florin Ristei.

Vezi eXtra Factor episodul 4 complet pe AntenaPlay!

X Factor, sezonul 10, la Antena 1. Ce este nou

De zece sezoane, pe scena X Factor au urcat numeroși concurenți cu factorul X, care au încântat publicul.

În 2021, Răzvan și Dani, gazdele emisiunii, sunt hotărâți să deschidă noi porți și, mai mult, au pregătit și surprize, nu doar pentru public, dar și pentru Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul întregului sezon, jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă.

X Factor 2021, 17 septembrie. Trooper și orchestra Metropolitană au făcut show grandios cu piesa „Maturizare” a lui Tudo... Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x