Antena Căutare

Un coregraf, zeci de dansuri: Furnica să trăiască!

Responsabilă de magia spectacolului din spatele concurenților este ea, Furnica. Coregraful baletului X Factor pregătește zeci de dansuri pentru galele live, dar rar își face apariția pe scenă. Așa că, de ziua ei, echipa X Factor, cu Răzvan și Dani în frunte, i-au pregătit o surpriză de zile mari!

Responsabilă de magia spectacolului din spatele concurenților este ea, Furnica. Coregraful baletului X Factor pregătește zeci de dansuri pentru galele live, dar rar își face apariția pe scenă. Așa că, de ziua ei, echipa X Factor, cu Răzvan și Dani în frunte, i-au pregătit o surpriză de zile mari.

Furnica noastră, băieții din backstage, baletul au fost chemați la scenă deschisă. Hărnicuță, dar timidă, Furnica abia a pășit pe X. Nu avea idee ce o sa se întâmple. Băieții au afirmat că încep o A Capella, doar e un show muzical!

Melodia aleasă? Pe meritul ei, un lung „La mulți ani!”. Furnica a împlinit ieri 37 de ani și are sute de dansuri la activ. Coordonatoarea baletului X Factor se ocupa de fiecare coregrafie de grup și de mișcarea scenică a finaliștilor.

Un band cu factorul X: au cântat 21 de piese LIVE, din 30 de melodii învățate, la prima gală!... Florena reprezină viitorul: „Peste 4 ani o să rupă scenele din România”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x