Antena Căutare

Horia Brenciu, juratul "X Factor", i-a făcut un cadou inedit lui Dani Oţil

Aseară, în cadrul campaniei “România tare de tot”, trustul Intact a organizat o super petrecere cu degustare de vinuri şi peşte, ambele 100% româneşti.

Aseară, în cadrul campaniei “România tare de tot”, trustul Intact a organizat o super petrecere cu degustare de vinuri şi peşte, ambele 100% româneşti.

Vedetele participante s-au adaptat perfect conceptului de “3 ore de vacanţă”, ba mai mult, poveştile au continuat până târziu în noapte. Specialităţi culinare alese, vinuri fine, muzică de petrecere asigurată de Mirela Boureanu Vaida au fost ingredientele unei seri perfecte şi au adus atmosfera de vacanţă pe terasa restaurantului Ancora.

Printre surprizele pregătite de organizatori s-a numărat şi o tombolă, iar unul dintre câştigătorii serii a fost matinalul Dani Oţil. Cel care a făcut extragerea a fost chiar „bunicul” lui Dani, aşa cum le place băieţilor să îl alinte, Horia Brenciu.

„La un moment dat, bolul cu participanţii la tombolă a ajuns la noi la masă, aşa că am făcut o extragere. Am râs când ne-am dat seama că îi voi înmâna premiul – o sticlă de vin de soi, chiar nepotului meu Dani. Chiar şi numărul de concurs al lui a fost unul amuzant, 112”, povesteşte juratul X Factor, showman-ul Horia Brenciu.

Artistul nu a ratat momentul să glumească pe seama ultimelor articole stârnite de o postare pe blogul personal al lui Dani, conform cărora matinalul va deveni tată în curând. Telespectatorii se vor reîntâlni cu cei doi în această toamnă, în cadrul celui mai nou sezon "X Factor". Mai mult decât voce, la Antena 1!

Natalia Selegean, mai strălucitoare ca NICIODATĂ! Fosta concurentă ”X Factor” revine cu un nou single și…un nou LOOK!... Delia, jurata "X Factor", extravaganță și răsfăţ: ''Am tot experimentat chestiile astea minunate...''...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x