Antena Căutare

În ediția de vineri, 9 octombrie, de la 20.30, Horia Brenciu este nașul unei noi trupe la X Factor

Seară cu surprize vinerea aceasta la X Factor! Un concurent care vine cu speranța că momentul pregătit îl va trimite în următoarea etapă a show-ului se va afla în fața unei decizii grele.

Seară cu surprize vinerea aceasta la X Factor! Un concurent care vine cu speranța că momentul pregătit îl va trimite în următoarea etapă a show-ului se va afla în fața unei decizii grele.

După ce îi ascultă povestea și interpretarea, cei trei jurați îi vor spune tranșant că poate primi pașaportul X Factor cu o singură condiție: dacă acceptă să facă parte dintr-o trupă. Față în față cu o astfel de condiție, acesta va trebui să ia o decizie: să își urmeze planul de a a-și face o carieră solo sau să accepte să împartă scena cu încă cineva.

Mai mult decât atât, Horia Brenciu își ia din nou în serios rolul de naș, astfel că se va angaja că îi va găsi și o parteneră de trupă. Despre cine este vorba, telespectatorii Antena 1 află vinerea aceasta la X Factor.


În aceeași ediție Delia, Horia Brenciu și Ștefan Bănică vor juriza momente dintre cele mai variate și concurenți foarte diferiți între ei: de la o adolescentă basarabeancă ce își dorește să fie liberă să cânte tot ce-și dorește și să scape de răutățile colegilor, la Robin Hood de Brașov, Deea de la „Temptation Island - Insula tentațiilor” sau un tânăr care visează să împace muzica cu o carieră de director de penitenciar.

Barbie de România şi-a schimbat total look-ul! Concurenta X Factor este greu de recunoscut după transformare... Erika Isac, mesaj NECENZURAT pe Facebook! Fanii s-au concentrat mai mult pe POZA publicată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x