Antena Căutare

INEDIT! Ministerul Afacerilor Interne din România reacționează, după ce s-a susținut că identitatea trupei Carla's Dreams ar fi fost desconspirată

După nebunia iscată în mediul online, după apariția unor fotografii în care se susține că ar fi chiar simpaticii moldoveni de la Carla's Dreams, fără mască, Ministerul Afacerilor Interne din România a reacționat:

După nebunia iscată în mediul online, în urma apariției unor fotografii în care se susține că ar fi chiar simpaticii moldoveni de la Carla's Dreams, fără mască, Ministerul Afacerilor Interne din România a reacționat:

"Am fost întrebați dacă putem să confirmăm identitatea membrilor trupei Carla's Dreams din fotografiile recent apărute în spațiul virtual.

Vă spunem că informațiile referitoare la o persoană (nume, imagine, adresă, informații bancare, informații medicale etc.) sunt date cu caracter personal iar în România legea protejează dreptul la viaţa intimă, familială şi privată a tuturor persoanelor.

Totodată, vă asigurăm că membrii trupei Carla's Dreams au intrat în România pe baza unor documente valabile...deci au identitate.

Cu identitatea cunoscută perfect sau #imperfect ...bucurați-vă de muzica lor!", a fost mesajul postat de MAI pe pagina oficiala de Facebook.

Și numai bun acest îndemn! Ieri, Carla's Dreams a lansat videoclipul piesei "Imperfect", care deja se bucură de un succes răsunător. Uite cum sună noul hit al trupei:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Melisa, fostă concurentă X Factor, lansează videoclipul piesei "Pa"... "Și eu sunt Carla’s DREAMS.. iar asta nimeni nu mi-o poate lua!" Reacția-manifest a unui pictor cunoscut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x