Antena Căutare

Juratul Horia Brenciu, supărat din cauza unui... inel! "Extraordinar! Mâine să-mi aduc şi eu, neapărat!”

Unul dintre concurenţii celui mai nou episod „X Factor”, difuzat mâine seară, de la 20:30, la Antena 1, a reuşit să îl aţâţe pe showmanul Horia Brenciu.


Unul dintre concurenţii celui mai nou episod „X Factor”, difuzat mâine seară, de la 20:30, la Antena 1, a reuşit să îl aţâţe pe showmanul Horia Brenciu.

Bijutier de meserie, Nicu a fost rugat de diva Delia să îi spună care dintre inele ei este cel mai bine executat. Chiar şi rock-starul Bănică l-a întrebat pe concurentul „X Factor” ce părere are despre inelul lui, dacă este original sau nu.


Acesta a fost momentul în care Horia Brenciu şi-a manifestat supărarea: „Aoleu, daţi-mi şi mie un inel. Ăştia au toţi inele. Extraordinar! Mâine să-mi aduc şi eu inele, neapărat!”, a glumit showmanul de la „X Factor”.

Dacă a reuşit sau nu bijutierul să îi uimească pe juraţi cu prestaţia sa şi să obţină un loc mai departe în concurs, rămâne de văzut mâine seară, de la 20:30, în cel mai nou episod „X Factor”, la Antena 1.

Oana Sârbu a băgat "zâzanie" între Ştefan Bănică şi Horia Brenciu, juraţii X Factor... Va fi hitul toamnei: Uddi şi Nadir, într-o colaborare incendiară cu Randi! Piesa "Prietena ta" spune o poveste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x