Antena Căutare

Nici să încerci să o uiți, n-ai avea cum! Sânziana Niculae, genială pe scena de la „X Factor”! „Shakira de România” a lăsat jurații fără cuvinte!

Sânziana Niculae a participat în primul sezon X Factor. Concurenta cântă piesa "Nobody's Wife" a interpretei Anouk.

Sânziana Niculae a participat în primul sezon X Factor. Concurenta a cântat piesa "Nobody's Wife" a interpretei Anouk fără greșeală, adaptând-o vocii sale puternice, cu inflexiuni grave.


Sânziana, la cei 17 ani, a reușit să lase jurații „X Factor” fără cuvinte! Cu o voce aproape identică cu a Shakirei, adolescenta a făcut spectacol pe scenă! De altfel, a şi fost supra numită Shakira de România, însă pentru că X Factor caută un artist original, Sânziana a decis să se detaşeze de asocierea cu Shakira şi să interpreteze melodia lui Anouk, „Nobady's wife". A cântat senzaţional pe scenă de la audiţii astfel că a ajuns la Bootcamp unde a trebuit să demonstreze nu doar că poate cânta fără cusur, ci şi că ştie să denseze.

Nu ai cum să uiți un asemenea moment! Jessie J și-a făcut apariția la „X Factor”! JO (Ioana Anuța) , cum să cânți atât d... Voia să fie fermier, dar jurații „X Factor” nu îl văd cu furca în mână, ci cu microfonul pe scenă! Dragoș Udilă, ne-ai i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x