Antena Căutare

Provincia isi sustine favoritul la X Factor: Tudor Turcu, Ioana Anuta si Natalia Selegean se infrunta duminica, in marea finala

Mediasul, Oradea si Slatina si-au unit fortele si au iesit in strada sa-si sustina favoritul in marea finala X Factor, de duminica aceasta, de la 20:30.

Provincia isi sustine favoritul la X Factor: Tudor Turcu, Ioana Anuta si  Natalia Selegean se infrunta duminica, in marea finala Galerie
Marea finala: Tudor Turcu, Ioana Anuta si Natalia Selegean se lupta duminica, de la 20:30

Slatinenii, colegi, profesori, prieteni sau fani ai Ioanei Anuta s-au adunat pentru a o sustine pe concurenta la X Factor. Inarmati cu bannere si tricouri cu numele ei, sustinatorii Ioanei si-au incurajat preferata si i-au urat multa bafta in marea finala. Printre cei care au venit pe Esplanada sa o sustina pe Ioana se numara si primarul Slatinei.

Bucurie mare si in randul oradenilor, care si-au vazut visul implinit si pe concurenta lor, Natalia Selegean in marea finala X Factor. "E cea mai mare realizare a mea de pana acum, de care nu aveam parte fara ajutorul, voturile si sustinerea voastra si a tuturor celor care tin la mine", a postat Natalia pe pagina de Facebook, aratandu-si recunostinta fata de admiratori.

Mediesenii s-au strans si ei, cu mic, cu mare sa-l sustina pe Tudor Turcu in marea finala X Factor. Cei care au luat initiativa au fost bloggerii medieseni, care au realizat o campanie intensa de promovare a tanarului. “Este momentul sa aratam ca impreuna putem ajuta Mediasul si talentele sale!” au declarat acestia!

Nu rata MAREA FINALA X Factor Romania 2012 duminica, de la 20:30, la Antena 1!

Ioana Anuta, de la juniori la seniori... Tudor Turcu: rockstarul cu voce de aur si suflet de copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x