Antena Căutare

Sanzi, o senorita cu atitudine de baiat si voce ca a Shakirei

E cunoscuta déjà. Nu din concerte sau din studio-urile din Romania, ci de pe Youtube si de Shakira. Sanzi, cum ii spun prietenii, a fost norocoasa care a dat mana cu Shakira cand a venit in Romania si a fost inclusa pe DVD-ul divei, ca cea mai mare fana a sa

Galerie
Senorita, ce atitudine ai!

Lauda de sine nu miroase a bine, ar spune unii. Shakira are un glas aparte, sa nu uitam. Dar Sanziana Niculae e gata sa ne demonstreze ca poate sa rivalizeze cu Shakira, chiar pe scena X Factor, in fata juratilor. La cererea Deliei, concurenta interpreteaza cu usurinta “Don’t bother”, pe ACEEASI tonalitate folosita de vedeta. E impresionant, dar nu e suficient pentru un “DA” din partea juriului.

O “Senorita” poate ar ajuta? Cea despre care discuta Justin Timberlake si Timbaland, desigur. Fata isi asaza palaria pe ochi si incepe sa isi miste soldurile, de data asta precum Justin. Are o alta atitudine, de fata rea din suburbii. Se joaca cu melodia, ia pauze bine calculate, isi lasa vocea sa cucereasca publicul si nu ea.

Juriul e incantat. Bittman renuntase la iluzia ca poate gasi “asa ceva in Romania, dar ai aparut tu”, iar Delia se abtine de la comentarii, doar fredonand “Sanziana, I feel for you…”. In schimb, Cheloo ii incearca curajul, inainte de a vota: “Crezi ca mai poate canta cineva asa?”. Sanziana ezita la inceput, apoi abandoneaza falsa modestie: “NU!”. Raspuns de baiat! Asa trebuie sa fie de fapt”, concluzioneaza Cheloo.

Grafic, trupa care nu e in grafic. DIN PACATE!... Un Google de melodii: 600 de bucati!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x