Antena Căutare

Sex-bomb de Chișinău. Sergiu a avut gânduri mari, dar a fost adus cu picioarele pe pământ de jurați: „Cânți despre sex, dar nu am văzut nicio... penetrare vocală!”

A sosit din Chișinău pentru a începe o carieră muzicală. Și cum să te lansezi mai bine pe piață dacă nu cu un super hit ca al lui Tom Jones. „Sex-bomb”. Piesa aleasă n-a fost rea, dar au existat mici probleme interpretative. Ștefan Bănică a fost cel mai direct și i-a spus concurentului venit de peste Prut: „Ai cântat despre sex, ai cântat despre bombă. Bomba nu am văzut-o, iar penetrarea vocală nu a existat”.

După câteva runde de negocieri, Sergiu Neagu a fost rugat să mai interpreteze o melodie, iar alegerea concurentului a fost cel puțin ciudată. De ce? Pentru că a cântat „Buburuza”.

Andreea, fetița cu ȘAPTE FRAȚI a ajuns de pe malurile Dunării în fața unei întregi țări. Cât talent se ascunde într-o co... Bertha a bătut drumul de la Minsk la București pentru a-l cunoaște pe... Dracula!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x