Antena Căutare

Sorina Rostaş este un ÎNGER! A cântat din inimă şi l-a făcut pe Horia Brenciu să plângă! "M-ai hipnotizat"

O cheamă Sorina, are 14 ani şi vine din Oradea. Deşi este doar un copil, are un talent desăvârşit, iar emoţiile pe care le transmite sunt pur şi simplu incredibile.

O cheamă Sorina, are 14 ani şi vine din Oradea. Deşi este doar un copil, are un talent desăvârşit, iar emoţiile pe care le transmite sunt pur şi simplu incredibile.

A venit la X Factor însoţită de sora sa şi de prietena ei cea mai bună. Mami şi tati nu au putut să fie lângă ea, dar o susţin din tot sufletul. Viaţa sa bate orice scenariu de film de la Hollywood... A fost adoptată când avea opt luni... "Părinţii mei naturali nu m-au vrut... Nu vreau să aflu nimic despre ei, ci doar că cei care mă cresc sunt părinţii mei adevăraţi", spune Sorina, cu tristeţe în glas.

Dar povestea nu se încheie aici! În urmă cu un an, familia fetei a înfiinţat un azil de bătrâni. Foarte mândră, concurenta susţine: "Dacă ar fi să calculez, am vreo 13 bunici."

Şi începe să cânte... Emoţie, sensibilitate, o voce minunată... Îl vrăjeşte pe Horia Brenciu.

„Cred că a fost unul dintre cele mai emoţionante momente de la X Factor, de până acum. Pe mine m-a hipnotizat, mi se întâmplă pentru prima dată în viaţă lucrul ăsta. M-am uitat la ea, ea se uita la mine, dar parcă avea aşa un fel de magie. Nu ştiu cum să mă exprim. Mi-a răscolit amintiri, sentimente...”, a mărturisit juratul X Factor.

Şi pentru că îl admiră foarte mult pe Horia şi îi place la nebunie piesa "Vocea ta", juratul X Factor a invitat-o să cânte în duet această melodie, deşi cu greu îşi putea stăpâni lacrimile. A ieşit un moment DE VIS!

"Am avut senzaţia că sunt la un musical. Mă ridic în picioare şi am să-ţi spun: BRAVO!", i-a şi Ştefan Bănică. DA, DA, DA!!! Sorina merge mai departe!

MI-NU-NAT! Adina Răducan a ridicat sute de oameni în picioare! "Ai tot ce-ţi trebuie pentru concursul ăsta"... Bănică și-a găsit nașul! Tâmplarul cu atitudine de milioane i-a făcut „Surprize, Surprize”: „Ești URIAȘ, ești FANTASTIC!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x