Antena Căutare

Surprize dulci pe scena X Factor: Un concurent vrea sa "mituiasca" juratii cu un tort

Surpriza la X Factor. Un concurent a vrut sa indulceasca juriul nemilos si a adus un tort. Si nu unul oarecare, ci unul cu factorul X. Petrica Ciubotariu este de profesie cofetar, dar vrea sa isi incerce norocul si intr-o cariera muzicala

Surpriza la X Factor. Un concurent a vrut sa indulceasca juriul nemilos si a adus un tort. Si nu unul oarecare, ci unul cu factorul X. Petrica Ciubotariu este de profesie cofetar, dar vrea sa isi incerce norocul si intr-o cariera muzicala.

Face arta din frisca, ciocolata si pandispan, dar vrea sa faca arta si din notele muzicale. Petrica Ciubotariu, cofetar de profesie, a venit la X Factor cu speranta ca aici isi va implini un vis."Sunt o fire foarte vesela, ca sa zic asa. Tot timpul zambesc. Am venit foarte hotarat sa castig. M-a ajutat foarte mult muzica, mai ales cand fac prajiturelele cant, dansez, ma rotesc, imi place sa jonglez cu frisca, cu ciocolata, cu de toate!", spune Petrica.

Iar la X Factor nu a venit cu mana goala, ci a adus una dintre operele sale, pentru care a muncit o zi intreaga: un tort cu factorul X.

Dar juriul nu s-a lasat impresionat atat de usor. Asa ca, Petrica nu a scapat de de proba de foc si a trebuit sa interpreteze o melodie a lui Sean Paul.

Insa juratii au avut nevoie de mai mult de-atat, ca doar un loc pe scena X Factor se castiga greu.

Daca a reusit sa ii impresioneze astfel pe cei trei jurati, veti afla in primul episod X Factor, difuzat diseara, de la 20:30, la Antena 1!

Colaborare sub semnul X: Jo si Juju canta LIVE piesa in duet, "Inapoi"!... Astazi, de la 20.30, X Factor 3! Un cantec oriental, de la un Aladdin fermecator: Nadir Tamuz a lansat piesa "Leyla...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x