Antena Căutare

TOP asemănări între One Direction ai lor și Maxim ai noștri, trupele născute la X Factor!

Pe ai lor îi cheamă One Direction, pe ai noștri Maxim. Că toți sunt băieți tineri și frumoși e ușor de observat, dar care sunt asemănările dintre cele două trupe?

Pe ai lor îi cheamă One Direction, pe ai noștri Maxim. Că toți sunt băieți tineri și frumoși e ușor de observat, dar care sunt asemănările dintre cele două trupe?

*Debut

Nu toată lumea știe că cele două trupe foarte îndrăgite de fani au debutat pe scena muzicală în urma apariției lor la talent show-ul X Factor. Bineînțeles, One Direction la ediția din Anglia, iar băieții de la Maxim la X Factor România. Au avut o șansă, iar acum ambele trupe se bucură de un real succes la public!

*Gen muzical

Cele două trupe abordează același stil musical – POP, iar pentru asta sunt iubiți de foarte mulți fani.

*Număr componenți

Talentații noștri sunt în număr de patru în formația Maxim (Bogdan Medvedi, Marcus Sucilea, Gabriel Ciobota, Alexander Laiu), iar One Direction, ghiciți?, tot patru. Inițial, One Direction a fost formată din cinci componenți, însă Zayn Malik a părăsit formația în luna martie a acestui an pentru că și-a dorit o viață mai liniștită, departe de lumina reflectoarelor. Acum, 1D înseamnă: Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles și Louis Tomlinson.

Nu uita – din 18 septembrie, Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică te așteaptă la un nou sezon X Factor, unde tu ești al patrulea jurat! Sezonul cu numărul cinci al talent show-ului X Factor îți este oferit de Orange România. ‪#‎jurat4 ‪#‎xFactor5 #xFactorRo.

NU rata marea premieră #‎XFactor5 JOI, 17 septembrie, de la 20:30, la Antena 1!

Ami, despre viața ei personală! De ce nu are superba concurentă X Factor IUBIT... FOTO: ASTA e cea mai mare PARODIE pentru "Da Mamă". Delia a râs cu lacrimi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x