Antena Căutare

Un caz clasic de ''meserie te halesc''

La X Factor concurentii canta, sustinatorii canta, Razvan si Dani canta si ei. Atunci de ce juratii ar face eXceptie? Nu de alta, dar cand altii canta sub ton, notele i se aduna in esofagul juratului de pe scun cu spatar alb, pe vocea de cap, cum ar spune Delia si...cum ar zice Cheloo – SA CANTE MUZICAAAAAA!

Galerie
Un caz clasic de ''meserie te halesc''

La X Factor concurentii canta, sustinatorii canta, Razvan si Dani canta si ei. Atunci de ce juratii ar face eXceptie?

Nu de alta, dar cand altii canta sub ton, notele i se aduna in esofagul juratului de pe scun cu spatar alb, pe vocea de cap, cum ar spune Delia si...cum ar zice Cheloo – SA CANTE MUZICAAAAAA!

De la “Haide vino inapoi” si pana la “Blestem”, jurata Delia e cap de afis. Isonul i-l tine juratul Bittman care, se trezeste, fredonand molatec Like Li – “I follow you deep sea, baby”…sau “Priveste-ma in ochii si tu, mam’ mare…”. Dar, ca sfat umil, cand spune mam-mare sa nu priveasca spre Delia…nu e cazul. Altfel ii raspunde cu “H-Am dat H-o mareeee petrece-HHH-cereee”.

Iar cand pe scena X Factor “muzica educa spiritul”, juratul Cheloo se supune. Intra in ritm – “urata piesa!”

Asta nu e tot. Pentru ca atunci cand se canta, nu se poate scrie. Ascultati!

Sora lui Zoli Kacso: "Doar 2 manele stie pentru ca l-am rugat eu sa le invete". Urmariti diseara, de la 20:30,... Istoria muzicii. De la clasicii "Holografi" la post-modernii Paraziti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x