Antena Căutare

X Factor 2021, 10 decembrie. Andrei Calancea a emoționat pe toată lumea cu piesa „Rugă pentru părinți” în etapa de Battles

Andrei Calancea a surprins pe toată lumea cu o interpretare emoționantă a piesei „Rugă pentru părinți”, cu care a făcut publicul să plângă.

X Factor 2021, 10 decembrie. Andrei Calancea a emoționat pe toată lumea cu piesa „Rugă pentru părinți” în etapa de Battles Galerie
X Factor 2021, 10 decembrie. Andrei Calancea a emoționat pe toată lumea cu piesa „Rugă pentru părinți” în etapa de Battles | Antena 1

Andrei Calancea a reușit să creeze un moment unic pe scena X Factor, în etapa de Battles, unde a cântat o piesă care a smul lacrimi din ochii publicului, dar și a juraților. Acesta a interpretat magistral piesa „Rugă pentru părinți” și a fost felicitat de juriu.

Andrei Calancea, interpretarea impecabilă a piesei Rugă pentru părinți din etapa de Battles, la X Factor 2021

Andrei Calancea a impresionat prin vocea sa pe toată lumea, iar jurații au avut numai cuvinte frumoase la adresa lui, semn că au fost emoționați cu adevărat de interpretarea sa. Cântărețul, consurent în categoria Loredanei, a reușit să impresioneze prin capacitatea sa de a transmite emoții.

„Făcând abstracție că noi concurăm între noi, am devenit și prieteni. Pentru mine a reprezentat o lecție. Și am trecut-o cu bine”, a spus el înainte de a cânta.

Jurizare Andrei Calancea, în etapa de Battles de la X Factor 2021

„Bravo, Andrei”, l-a felicitat Loredana.

„Andreiule, eu cred că experiența aceasta este senzorială, tu simți toate emoțiile. Tu o să-ți găsești locul aici sau nu, ceea ce s-a întâmplat la tine la X Factor este o evoluție”, spune Ștefan Bănică.

„A fost o poveste de viață, nu a fost doar despre emoție. Îți țin pumnii și te felicit”, spune Delia.

„Detașându-mă de ce s-a întâmplat. Loredana și-a făcut viața grea. A fost unul dintre momentele maxime de la X Factor”, spune Florin Ristei.

Citește și: X Factor 2021, 19 noiembrie. Andrei Calancea a adus pe scenă un moment emoționant cu piesa „Eternitate”: „Am ascultat cu inima”

„Am știut că Andrei va putea să ducă acest cântec, noi trăim un moment foarte dramatic. Am simțit că oamenii au nevoie să și plângă. Să le readucem aminte că trebuie să prețuiască fiecare moment. Ești un om minunat. Povestea ta vreau să inspire pe toată lumea”, spune Loredana.

Cine este Andrei Calancea de la X Factor 2021

Andrei Calancea are 26 de ani, este nevăzător și de meserie este maseur. Extrem de ambițios și cu o imensă pasiune pentru muzică, tânărul susține că a învățat singur să cânte la muzicuță, caval, fluier și tilincă.

Citește și: X Factor 2021, 17 septembrie. Andrei Calancea a adus un omagiu tatălui său și apoi a uimit cu piesa „Je suis le même” a lui Garou

„Pentru mine muzica este iubita mea, este totul pentru mine (...). Pentru muzică sunt în stare să fac orice”, a dezvăluit acesta, în etapa de preselecții. Tânărul și-a pierdut tatăl în luna septembrie a anului trecut.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 10 decembrie. Daria Peltea, interpretarea explozivă a piesei „Bang Bang”. Ce i-au spus jurații în etapa d... X Factor 2021, 10 decembrie. Ștefan J. Doyle interpretează perfect „I Want To Know What Love Is”, în etapa de Battles...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x