Antena Căutare

X Factor 2021, 10 septembrie. Bronislava Rotaru, interpretarea pe două voci a piesei Dance Monkey. „Schimbă emisiile”

În a doua ediție a show-ului X Factor 10, Bronislava Rotaru vine mai pregătită ca oricând să facă magie cu vocea ei, interpretând două personaje, pe două voci, pe scena X Factor.

bronislava rotaru la x factor Galerie
În a doua ediție a show-ului X Factor 10, Bronislava Rotaru vine mai pregătită ca oricând să facă magie cu vocea ei, interpretând două personaje, pe două voci, pe scena X Factor. | Antena 1

Într-o rochie scurtă acoperită de paiete, Bronislava și-a făcut intrarea în scenă și i-a surprins pe jurați cu apariția ei.

Bronislava a cântat pe două voci diferite, impresionând jurații

„Am fost și cofetar, am devenit și designer vestimentar și puțin așa cânt”, a mai spus Bronislava.

Frumoasa artistă a cântat piesa Dance Monkey, dar nu oricum ci pe două tipuri de voci.

„Schimbă emisiile”, spune Delia râzând.

Jurizare Bronislava Rotaru

„Se zice că femeile într-o conversație pot vorbi pe cinci tonuri diferite și cinci subiecte diferite și ele se înțeleg între ele”, spune Florin Ristei.

Citește și: X Factor 2021, 6 septembrie. Alexandru Mailat, interpretarea piesei Runnin' cu care a impresionat juriul

„Poate și-a dorit să aibă un dialog, ea cu ea. Ai avut două personaje”, a adăugat Delia.

„Dar putem să facem altceva. Delia, tu poți să o iei în grup și să fie ea singură”, a sfătuit-o Florin pe Delia.

„Eu cred că pentru această interpretare multiplă de personaje, (...) eu o să îți dau pentru colega mea Loredana un DA”, i-a spus Ștefan Bănică.

„Sper că faci prăjituri mai bune decât ai cântat astă seară”, i-a mai zis Florin Ristei concurentei X Factor.

Bronislava a primit 3 x DA de la jurații X Factor.

Bronislava Rotaru, dovadă de multi-talent

Bronislava are 25 de ani și vine din Chișinău. Frumoasa brunetă se mândrește cu felul ei de a fi, spunând că mereu reușește să fie multi-tasking.

Ea le-a povestit juraților că a făcut mai întâi actorie, apoi economie, încercând să cucerească mai multe domenii și să învețe câte puțin din fiecare.

Citește și: X Factor 2021, 6 septembrie. Mirela Bogasieru a surprins juriul cu o interpretare inedită a piesei Blue Jeans

„Eu am făcut cred că mai mult decât face o persoană de 80-100 de ani. (...) Am făcut actorie, astrologie, fizică. Acum am început să citesc fizică cuantică. Studiind numerologie, astrologie, psihologie, psiho-somatica am constatat că ele sunt super legate între ele. Nimic nu se întâmplă pur și simplu”, a mai povestit Bronislava.

Cu toate acestea, ce își dorește cel mai tare este să devină designer vestimentar.

„Eu creez ținutele, eu fac tiparele. (...) Eu cred că sunt o mică vrăjitoare din cauză că toată viața s-a întâmplat ca ceea ce eu gândesc se adeverește”, a mai completat Branislava.

„Unul dintre astrologii mei mi-a spus că eu o să am succes în muzică. Cred că de-aia am și început să fac muzică”, spune concurenta X Factor.

Bronislava este foarte încrezătoare și spune că își dorește că cucearească America și chiar lumea întreagă cu vocea ei.

„Orice vis al meu trebuie să devină realitate”, a mai spus Bronislava.

Despre sezonul 10 X Factor

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi înreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 10 septembrie. Yarin Andrei Lupu și-a demonstrat pasiunea pentru muzică prin piesa Broken Bones... X Factor 2021, 10 septembrie. Radu Felix Bădilă, vocea-surpriză care l-a impresionat pe Ștefan Bănică cu piesa Tennessee...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x