Antena Căutare

X Factor 2021, 10 septembrie. Radu Felix Bădilă, vocea-surpriză care l-a impresionat pe Ștefan Bănică cu piesa Tennessee Whiskey

În ediția a doua a show-ului X Factor 10, Radu Felix Bădilă a venit pentru a demonstra tuturor că are talent.

radu felix badaila la x factor Galerie
În ediția a doua a show-ului X Factor 10, Radu Felix Bădăilă a venit pentru a demonstra tuturor că are talent. | Antena 1

Radu Felix Bădilă a urcat pe scena X Factor vizibil emoționat. Loredana l- a întrebat dacă și colegii lui de muncă l-au auzit cântând până acum, dar Radu i-a mărturisit că n-au fost așa de încântați.

Radu Felix Bădilă, vocea care a cucerit scena X Factor

Întrebat fiind de Ștefan Bănică ce gen muzical e preferatul său, concurentul X Factor a răspunc că îi place rock-ul, deși nu pare genul. Când Loredana l-a întrebat ce fel de rock, el a răspund râzând că iubește muzica blues.

Radu Felix Bădilă a primit încurajările juraților X Factor pentru a începe să cânte și acesta a reușit să îi uimească cu vocea sa.Timbrul său vocal i-a surprins complet pe jurați care l-au ascultat cu gura căscată.

Citește și: X Factor 2021, 6 septembrie. Ștefan J Doyle a impresionat juriul cu interpretarea impecabilă a piesei Tiny Dancer

Jurizare Radu Felix Bădilă. Ce au spus mentorii X Factor despre prestația lui

Publicul l-a aplaudat furtunos.

„Asta înseamnă X Factor! (...) Habar n-am ce ai să faci mai departe, dar din partea me, pentru acest moment, ai un mare DA!”, i-a spus Ștefan Bănică lui Radu.

„Ești fabulos!”, a zis și Delia.

„Eu sincer mă așteptam să-ți sapi groapa singur, dar ai cântat bine de tot. Bravo! Ai DA!”, a adăugat și Florin Ristei.

„Ai față de actor american. Ești un fel de Clarke Gable pe blond. Îmi place foarte mult de tine. Ai un zâmbet de seducător. Și felul în care ai venit, meseria ta, toate astea sunt extrem de neașteptate”, a mai spus Loredana.

Radu Felix Bădilă a primit 3 X DA din partea juraților X Factor, fiind acum pe lista scurtă a Loredanei.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 1. Ilona Brezoianu prezintă cele mai amuzante momente din culisele X Factor sezonul 10

„El este un tip care (...) nu a mai cântat pe o scenă și pentru asta a fost foarte bun, dar acest concurs nu e doar despre un moment, un cântec”, a mai adăugat Loredana în culise.

Radu Felix Bădilă, un om cu o pasiune imensă pentru muzică

Radu Felix e curios dacă are sau nu factorul X.

„Simt doar că îmi transpiră palmele, simt că aș avea emoții. Deși nu sunt emotiv din fire, muzica mă face să fiu emotiv”, a spus Radu.

Concurentul X Factor vine din Brâncoveneștri, județul Mureș și este excavatorist de meserie.

Despre sezonul 10 X Factor

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi înreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 10 septembrie. Bronislava Rotaru, interpretarea pe două voci a piesei Dance Monkey. „Schimbă emisiile”... X Factor 2021, 10 septembrie. Claudiu Chichirău, vocea neașteptată care a cântat melodia You Are The Reason. "Ce ti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x