Antena Căutare

X Factor 2021, 10 septembrie. Claudiu Chichirău, vocea neașteptată care a cântat melodia You Are The Reason. "Ce timbru ai"

În ediția a doua a show-ului X Factor 10, Claudiu Chichirău e pregătit să uimească prin intermediul calităților sale vocale.

claudiu chichirau la x factor Galerie
În ediția a doua a show-ului X Factor 10, Claudiu Chichirău e pregătit să uimească prin intermediul calităților sale vocale. | Antena 1

Claudiu Chichirău, în vârstă de 18 ani, a venit la X Factor tocmai din Iași, dorind să demonstreze ce poate face pe plan muzical.

Claudiu i-a lăsat pe jurații X Factor cu gurile căscate

Jurații au râs de numele lui de familie, iar apoi l-au întrebat mai multe despre el. Claudiu e elev și a venit la preselecții chiar cu o săptămână înainte de examenul de bacalaureat. Loredana i-a povestit că înainte de BAC ea a fost plecată în turneu.

Loredana și-a dorit să îl invite și pe tatăl lui pe scenă, iar Florin Ristei l-a întrebat dacă ar dori să facă un grup cu fiul lui pentru a intra în grupurile Deliei.

Citește și: X Factor 2021, 6 septembrie. Raluca Oaida a cântat piesa Figures și i-a impresionat pe jurați cu timbrul său special

Mihai Chichirău a început să cânte moldovenește, pentru a-I face pe plac Loredanei.

Jurații X Factor nu se aștepatu la o asemenea voce, dar Claudiu i-a cutremurat cu vocea lui suavă. Concurentul X Factor a stârnit aplauze furtunoase și jurații au rămas complet impresionați de momentul său.

Jurizare Claudiu Chichirău

Toată sala s-a ridicat în picioare să îl aplaude.

„Ești diferit. Ce timbru ai, este contra tenor. Și mă bucur tare mult că ai apărut”, i-a spus Ștefan Bănică.

„Ai fost o surpriză de când ai intrat. Așteptările erau mari pentru că nu e nimeni pe lista lui Ștefan încă. Cu mici excepții care nu merită menționate (...) cu siguranță în echipa lui Ștefan ai un îndrumător bun”, a adăugat Florin Ristei.

„Din așa tată nu putea decât să iasă un Chichirău mișto”, a completat Loredana.

Claudiu Chichirău a primit 4 X DA de la jurații X Factor ajungând în grupul lui Ștefan Bănică.

„A fost concurentul surpriză. (...) Îți spun sincer că nu mă așteptam să scoată sunetele alea din el”, a mai zis Delia.

Citește și: X Factor 2021, 6 septembrie. Mariana Popescu a uimit pe toată lumea cu interpretarea piesei „Lie, Ciocârlie”

„E total altceva decât am avut până acum la X Factor. Se duce spre contra tenor, cam așa”, a mai completat Ștefan Bănică în culise.

„Și în sfârșit este primul care intră în echipa lui Ștefan, după câteva zile de secetă, arșiță și așteptare”, spune Loredana

Claudiu Chichirău, vocea specială care a surprins

„În cele 3 minute vreau să le transmit emoție juraților și cred că vor fi puțin surprinși de vocea mea pentru că sunt puțin mai special așa”, a dezvăluit Claudiu.

Complet emoționat și nerăbdător să urce pe scenă, Claudiu e gata să impresioneze.

După examenul de bacalaureat, Claudiu spunea că trbeuie să aleagă între Facultatea de Informatică și Conservator.

El le-a povestit juraților că a mai făcut muzică, fiind îndrumat de tatăl său care e interpret de muzică populară.

Despre sezonul 10 X Factor

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi înreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 10 septembrie. Radu Felix Bădilă, vocea-surpriză care l-a impresionat pe Ștefan Bănică cu piesa Tennessee... X Factor 2021, 10 septembrie. Eva Maria Țurcanu, vocea suavă i-a adus aprecierea juraților. A interpretat What a wonderf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x