Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00iUmor

Drumul spre celebritate al Deliei a inceput cu Whitney Houston

Numarul tinerilor romani care aspira la o cariera in muzica este unul foarte mare. Au aratat-o concurentii inscrisi la auditiile pentru cel de-al doilea sezon X Factor, show-ul care va reincepe in aceasta toamna, la Antena 1. Etapa audtiilor a fost dominata de tineri de 17-18 ani care au urcat pe scena X Factor cu dorinta de a ajunge cel putin la fel de celebri ca noua generatie de jurati. Multi dintre ei au sanse reale. O spune chiar Delia, jurata fiind impresionata de mai multi tineri si tinere care au vrut sa dea visului lor o scena si amintindu-si de inceputurile ei in showbiz.

O concurenta in mod special i-a amintit Deliei despre cum a inceput sa prinda viata visul ei de a ajunge un artist cunoscut. Ascultand-o cantand o melodie de-ale lui Whitney Huston la auditiile X Factor, Delia le-a povestit celor prezenti ca atunci cand avea 17 ani si a mers sa dea o proba pentru a face parte din formatia N&D a ales sa cante melodia "I will always love you", a regretatei artiste. Interpretarea a fost mai mult decat convingatoare, iar alegerea foarte inspirata de vreme ce a reusit. Urmeaza acum concurentii X Factor.

Auditiile X Factor s-au incheiat in acest weekend dupa un lung periplu prin toata tara in cautarea concurentului care va merita sa devina urmatorul super star al Romaniei. Urmeaza in curand, tabara de pregatire, una dintre cele mai solicitante etape ale concursului, deopotriva pentru concurentii care au primit acum un raspuns afirmativ din partea juriului si pentru echipa din fata si din spatele camerelor.

Odata cu etapa urmatoare X Factor si rolul celor trei jurati incepe sa se transforme. Toti cei care au primit un raspuns afirmativ din partea noii generatii de jurati X Factor vor trece prin trei zile de antrenamente si teste, astfel ca la sfarsitul lor vor ramane cei mai buni 24 de concurenti. Din acel moment misiunea celor trei jurati devine una mai dificila. Din judecatori, cei trei se vor transforma in mentori si vor avea de indrumat cate o grupa de concurenti.

Video