Antena Căutare

Gica Hagi, in vizita la casa X Factor: "Trebuie sa avem incredere in tineri!"

Vineri dimineata, concurentii din casa X Factor au avut un invitat surpriza: marele fotbalist roman Gheorghe Hagi!

Galerie
Un invitat de vaza in casa X Factor: Gica Hagi

Vineri, in direct la "Neatza cu Razvan si Dani", concurentii X Factor au avut parte de un invitat surpriza cu greutate: fostul capitan al echipei nationale, Gheorghe Hagi, a venit in vizita la casa X Factor.

"Cand vorbim de tineri, intotdeauna trebuie sa avem incredere in ei, sa le dam o sansa. Trebuie sa descopere ceea ce le face placere, si sa putem crea un mediu in care ei sa-si implineasca visele", spune fotbalistul, despre tinerii din ziua de azi.

Gica Hagi a vorbit si despre ce inseamna performanta adevarata. Intrebat de unul din concurenti cum a rezistat in perioada cantonamentelor, departe de familie si de toti cei dragi, "Regele" a spus: "Atunci cand faci ceea ce-ti place si esti dedicat, nu mai conteaza unde stai, cat stai". Fostul capitan al nationalei si-a amintit de primul sau cantonament, la 14 ani. Acelasi regim il aplica si celor care se antreneaza la Academia de fotbal Gheorghe Hagi, tineri talentati si cu aptitudini sportive.

Gheorghe Hagi le-a marturisit concurentilor ca il relaxeaza nespus sa asculte muzica si ca primul lucru pe care il face dimineata e sa porneasca sistemul audio. Jucatorul de aur al fotbalului romanesc le-a oferit autografe tuturor, insa nici concurentii nu s-au lasat mai prejos si, impreuna cu Vladut, i-au adus un tort surpriza, sub forma unei mingi de fotbal.

Dupa ce Hagi a parasit casa X Factor, nebunia a continuat in compania lui Razvan, care i-a provocat pe concurenti sa joace lapte gros si baza. Dat fiind ca matinalii Antenei 1 au fost primii care organizat un concurs de lapte gros la Tv si mai ales din dorinta de a-i face pe cei 13 finalisti sa se simta ca intr-o tabara, nu ca intr-un cantonament de pregatire, Razvan le-a propus sa se joace in intervalul ramas pana la finalul emisiunii Neatza.

Din pacate insa, aventura a durat doar pana la ora 10.00, caci apoi cei 11 finalisti X Factor au trebuit sa plece spre platou, acolo unde vor repeta toata ziua pentru cea de-a treia gala live, difuzata de Antena 1, duminica, de la 20.30.

Urmareste meciurile amicale Romania – Turcia under-15, care vor fi transmise de GSP TV marti si joi, incepand cu ora 15.00!

Loreen A ASCULTAT voci bune la X Factor si s-a imprietenit cu unul din concurenti... Distractie in casa X Factor: lapte gros, concurs de baza si sandvisuri de la Vladut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x