Antena Căutare

Publicul și Cheloo au decis: November și Double X rămân în joc! Bruiaj, eliminați

Publicul a decis: November au fost cei mai buni in aceasta seara! Bruiaj și Double X trebuie să dea tot ce au mai bun acum, pentru a trece in semifinala

Publicul a decis: November au fost cei mai buni in aceasta seara! Bruiaj și Double X trebuie să dea tot ce au mai bun acum, pentru a trece in semifinala.

Bruiaj și-a ales o piesă puternică, produsă de doi maeștri ai rap-ului, Eminem și Skylar Grey. Double X continuă gala rock/rap, cu „Paradise City” - Guns n' Roses. Cei doi își joacă ultimele cărți - vocile răsună mai mult ca oricând, show-ul este mai incitant ca niciodată!

RAW, CURAT, LIVE!

Acum, destinul lor trebuie forjat de Cheloo. Dan Bittman este convins că revelația sezonului 3 X Factor sunt chiar grupurile: „Nu pot să spun cu cine merg mai departe!”, iar Delia este de părere că Double X a fost senzațională.

Verdict final: „Pentru mine a contat foarte mult partea de rap, tot timpul. Este evident - merg mai departe cu Double X”.

Doar pentru voi: Delia dezbracă mantia de jurată și arată ce înseamnă să fii un artist adevărat... FLORIN RISTEI, o rachetă pe cale să explodeze! Don't stop HIM now...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x