XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Tensiunile sunt la cote maxime uneori la „Chefi la cuțite”! Sorin Bontea: "Avem un sezon de poveste anul acesta!"

 

Doamnelor şi domnilor, vă invităm în culisele celui mai cunoscut show culinar - "Chefi la cuţite". "Avem un sezon de poveste anul acesta!", a spus Chef Bontea.

Și da, sezonul poveștilor impresionează, mai ales prin prisma faptului că fiecare dintre acestea se conturează în farfuriile degustate de jurați. Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au o misiune foarte grea: de a juriza concurenți talentați, pasionați de bucătărie și cu experiențe extraordinare de viață!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

➡️ Intră pe Antena Play https://goo.gl/RbVXXT şi poţ să urmăreşti online toate ediţiile XTRA Night Show integral. De pe smartphone, tabletă sau computer emisiunea poate fi urmărită şi LIVE.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe