Antena Căutare

Retete

Retete Chefi la Cutite. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia iti aduc, doar la Antena 1, retete culinare, retete de mancare, retete de prajituri, retete de paste, retete de post si multe alte retete

Prăjitura armenească Mikado, delicioasă și ușor de preparat

Prăjitura armenească Mikado, delicioasă și ușor de preparat

Zizik ne pregăteşte astăzi un desert delocios: ărăjitura armenească Mikado, foarte ușor de preparat!

Duminica, 19.02.2017, 12:07
Cea mai simplă rețetă pentru brioșe. Ai nevoie doar de 3 ingrediente

Cea mai simplă rețetă pentru brioșe. Ai nevoie doar de 3 ingrediente

În doar o jumătate de oră, poți prepara un desert gustos și pe deasupra și sănătos. Pentru a face cele mai simple brioșe ai nevoie doar de trei ingrediente, pe care cu siguranță le ai în casă.

Duminica, 19.02.2017, 09:57
Purceluși în păturici, un deliciu pentru cei mici! Se fac imediat și gustul e garantat!

Purceluși în păturici, un deliciu pentru cei mici! Se fac imediat și gustul e garantat!

Ai poftă de ceva cu adevărat gustos și sățios? Atunci e clar că trebuie să faci și tu purceluși în păturică!

Sambata, 18.02.2017, 14:15
Reţeta zilei: Cârnaţi în sos de ceapă şi ardei, pentru un prânz săţios

Reţeta zilei: Cârnaţi în sos de ceapă şi ardei, pentru un prânz săţios

Zizik, asistenta de la Star Matinal, a pregătit astăzi o reţetă pentru pentru un prânz săţios - "Cârnaţi în sos de ceapă şi ardei".

Sambata, 18.02.2017, 13:58
Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți arată cum se fac  cele mai PUFOASE CLĂTITE

Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți arată cum se fac cele mai PUFOASE CLĂTITE

Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți oferă o rețetă simplă, care nu poate da greș, de CLĂTITE PUFOASE!

Vineri, 17.02.2017, 08:43
Tartă de mere

Tartă de mere

Ingrediente Aluat fraged:  370 g făină 170 g zahar 1 pachet praf de copt 1 ou mare Umplutura:  4 mere mari roșii 4 linguri apă 80 g zahăr brun ½ lămâie scorțișoară...

Joi, 16.02.2017, 19:54
Caracatiță cu  creveți și risotto nero cu sos de mere verzi

Caracatiță cu creveți și risotto nero cu sos de mere verzi

Ingrediente 2 kg  caracatiță proaspată 4 buc. creveți jumbo 1 kg orez arborio, 500 g mere verzi 1 l santal de mere verzi, 50 g amidon 2 buc. lime 100 g  cerneala sepie 200 g unt 2 buc....

Joi, 16.02.2017, 19:49
Saramură de crap

Saramură de crap

Ingrediente 1 kg file de crap 150 g pătrunjel proaspăt 250 g ardei roșu 250 g ardei kapia 650 g roșii cherry 300 g usturoi  2 ardei iuți(1 verde și 1 roșu) 500 ml de vin alb sec 500 ml ulei...

Joi, 16.02.2017, 19:43
O gospodină din Bucovina vă arată cum să preparați TOCINEI MOLDOVENEȘTI!  Vai di mini, ci bunătati!

O gospodină din Bucovina vă arată cum să preparați TOCINEI MOLDOVENEȘTI! Vai di mini, ci bunătati!

Pentru astăzi, a1.ro vă prezintă, prin intermediul unei gospodine din Bucovina o rețetă delicioasă de tocinei moldovenești. Se face ușor, fără mari bătăi de cap!

Miercuri, 15.02.2017, 14:24
Plăcinta sârbească, un desert senzațional gătit de peste 100 de ani!

Plăcinta sârbească, un desert senzațional gătit de peste 100 de ani!

Reţeta de plăcintă sârbească este o reţeta de plăcintă tradiţională a bulgarilor din zona Târgoviştei. Această plăcintă se numeşte “băniţa” (băniţa) în limba bulgară. Denumirea de plăcintă sârbească provine de la faptul că bulgarii stabiliţi cu mult timp în urmă în zona Târgoviştei au fost percepuţi în mod greşit ca “sârbi”

Miercuri, 15.02.2017, 13:27
Prăjitura care ne-a făcut copilăria mai... dulce! "Savarina Neatza", o reţetă specială

Prăjitura care ne-a făcut copilăria mai... dulce! "Savarina Neatza", o reţetă specială

Savarinele sunt preferatele românilor când vine vorba de desert, aşa că ne-am gândit să vă reamintim de o reţetă specială

Miercuri, 15.02.2017, 12:24
Curcubeu pe cerul gurii, dar și în suflet! Cum faci minunea asta de budincă în toate culorile în 20 de minute!

Curcubeu pe cerul gurii, dar și în suflet! Cum faci minunea asta de budincă în toate culorile în 20 de minute!

Vrei să faci ceva cu adevărat special celor dragi dar nu vrei să pierzi mult timp în bucătărie? Atunci iată rețeta perfectă!

Marti, 14.02.2017, 18:18
Consomme de creveți și tăiței de orez în cuib de legume

Consomme de creveți și tăiței de orez în cuib de legume

Ingrediente 5 creveți mari nedecorticați 1 morcov mic 1 gulie 2 salote 1 ceapă verde 1 lămâie 1 plic sofran 1 dovlecel verde ulei de măsline extravirgin sare grunjoasă piper alb măcinat...

Marti, 14.02.2017, 09:20
Cod file la vid, cu anghinare, fenicul și sos de arpagic verde

Cod file la vid, cu anghinare, fenicul și sos de arpagic verde

Ingrediente 950 g cod file, curățat 850 g anghinare ierusalim, curățate 4 bucăți de fenicul 4 buchete de arpagic proaspăt(chives) 50 g ghimbir un buchet de pătrunjel ulei lamaie cimbru proaspat...

Marti, 14.02.2017, 09:11
Saint-Jacques marinat în sofran, pe o bază de mămăligă neagră și  cremă de cartofi violeți cu varză roșie

Saint-Jacques marinat în sofran, pe o bază de mămăligă neagră și cremă de cartofi violeți cu varză roșie

Ingrediente 8 buc Saint-Jacques 500 g cartofi violeti 500 gr varză roșie 1 kg mălai 1 ceapă roșie 1 L smântână dulce 1 L lapte 2 L supă de pui neutru  1 L apa 300 g unt...

Marti, 14.02.2017, 09:04
Mancare de pere cu carne de porc

Mancare de pere cu carne de porc

Ingrediente 5 pere mari, mai tari 2-3 cepe roșii, mari 1 plic de tarhon uscat 100 g unt 10 g sare 600-700 g pulpă de porc 10-15 boabe de piper negru 200 ml vin alb demidulce Mod de preparare...

Marti, 14.02.2017, 08:43
Dovlecei umpluți

Dovlecei umpluți

Ingrediente 4 dovlecei medii 200 g  ciuperci champignon 300 g carne tocată, de vită 400 g carne tocată, de porc piper negru 30 g  boia de ardei 250 g  unt 200 g sare grunjoasă 2 ouă 1...

Marti, 14.02.2017, 08:37
Piersici glazurate cu sos și mentă

Piersici glazurate cu sos și mentă

Ingrediente 2 ouă medii 500 g zahăr tos 125 g  unt moale 275 g făină 5 g praf de copt 1 baton de vanilie 30 ml lapte  sare 200 g sirop de vișine  1 borcan gem sau marmeladă de...

Marti, 14.02.2017, 08:28
Ficăței de pui în sos de vin cu ceapă și piure de cartofi cu trufe

Ficăței de pui în sos de vin cu ceapă și piure de cartofi cu trufe

Ingrediente 700 gr ficăței de pui 3 cepe albe mari 200 ml vin alb 1 kg cartofi 50 gr sos de trufe 3 trufe negre 30 gr smântână pentru gătit unt ulei sare piper vegeta rozmarin...

Marti, 14.02.2017, 08:16
Cartofi fără suflet, cu sos de pătrunjel verde

Cartofi fără suflet, cu sos de pătrunjel verde

Ingrediente 200 g mozzarella 5 cartofi medii 200 g șuncă  10 felii de bacon 200 g sare  100 g piper  100 g unt 2 ouă 200 g sana  500 ml ulei 50 g zahăr o legatură de...

Marti, 14.02.2017, 07:38
Doar bucătarii adevărați știu acest secret! Așa se face cea mai gustoasă friptură! Gustul de barbeque afumat nu-l vei uita niciodată!

Doar bucătarii adevărați știu acest secret! Așa se face cea mai gustoasă friptură! Gustul de barbeque afumat nu-l vei uita niciodată!

Vrei o friptură cu adevărat gustoasă? Atunci iată secretul pe care trebuie neapărat să îl știi!

Luni, 13.02.2017, 18:10
Rețeta pentru cea mai gustoasă ciorbă de curcan din lume!  Nu vei mânca altceva mai bun! Secretul a ieșit la iveală!

Rețeta pentru cea mai gustoasă ciorbă de curcan din lume! Nu vei mânca altceva mai bun! Secretul a ieșit la iveală!

Vrei să faci o ciorbă de curcan cu adevărat gustoasă și totuși nu ai niciun pic de inspirație? Atunci rețeta aceasta este perfectă pentru tine!

Luni, 13.02.2017, 17:22
Chana Masala

Chana Masala

Ingrediente 4 căței de usturoi, medii, zdrobiți 1 baton de ghimbir, decojit,  1 până la 6 ardei verzi 2 linguri (30 ml) zeamă de lămâie sare 2 linguri (30 ml) ulei vegetal sau ghee 2 lingurițe...

Luni, 13.02.2017, 09:44
Supă de pește

Supă de pește

Ingrediente 200g oase de pește ( cap și spinare de somon) 3 morcovi 2 cepe 1 legătură apio 1 căpățână usturoi 1 fenicul 3 foi de dafin 2 legături de pătrunjel ulei de măsline 1 cutie...

Luni, 13.02.2017, 09:18
Saint Jacques cu Foie Gras

Saint Jacques cu Foie Gras

Ingrediente 800 g dovleac  600 g unt 150 g Physalis 400 g foie gras 8 scoici Saint Jacques 200 g usturoi negru 500 ml vin alb sec 400 ml ulei de măsline 100 ml ulei de trufe 1 lime sau...

Luni, 13.02.2017, 08:51
Risotto Con Prosciutto

Risotto Con Prosciutto

Ingrediente 100 ml ulei măsline 150 gr ceapă alba 200 gr  prosciutto crudo 480 gr orez Arborio 100 ml Alexandrion 5 * 1 buc. radicchio 15 ml ulei de trufe 50 gr parmezan, scale 100 gr unt 5 gr...

Luni, 13.02.2017, 08:40
Pan-Seared Chilean Sea Bass

Pan-Seared Chilean Sea Bass

Ingrediente 4 porții a câte 200gr de pește Chilean Sea Bass(Sau Sea Bass de Marea Nordului. filetat și fără piele) sare  piper alb, negru și roșu 250 ml ulei de măsline extra virgin 1 legătură tarhon...

Luni, 13.02.2017, 08:27
Vită, porc sau pui, chiar nu poți să te opui! Secretul ciorbelor irezistibile a fost dezvăluit!

Vită, porc sau pui, chiar nu poți să te opui! Secretul ciorbelor irezistibile a fost dezvăluit!

Indiferent dacă este vorba despre o ciorbă de pui sau de porc, există un mic secret ce face preparatele mult mai gustoase.

Sambata, 11.02.2017, 10:40
Cel mai delicios hamburger din lume e cel făcut acasă! Iată secretul unui gust de neuitat!

Cel mai delicios hamburger din lume e cel făcut acasă! Iată secretul unui gust de neuitat!

Vrei să faci burger în casă și ți-e teamă că nu te pricepi? Iată rețeta noastră!

Joi, 09.02.2017, 11:59
Copănele ca-n povești, mănânci și nu te mai oprești! Așa faci carnea să fie dulce și aromată!

Copănele ca-n povești, mănânci și nu te mai oprești! Așa faci carnea să fie dulce și aromată!

Vrei să mănânci niște ciocănele delicioase și totuși nu știi cum să le prepari? Iată soluția ideală!

Joi, 09.02.2017, 09:13
Cartofi prăjiți studențești, deliciul pe care-l mănânci și nu te mai oprești! E gata imediat și efectul e garantat!

Cartofi prăjiți studențești, deliciul pe care-l mănânci și nu te mai oprești! E gata imediat și efectul e garantat!

Vrei să încerci o rețetă incredibilă de cartofi prăjiți? Atunci nimic mai simplu! Se face rapid, în câteva minute, și îți va potoli repede foamea.

Miercuri, 08.02.2017, 12:19
Cea mai tare rețetă de clătite cu ciocolată! Sigur n-o să-ți mai dorești altceva! Se fac imediat!

Cea mai tare rețetă de clătite cu ciocolată! Sigur n-o să-ți mai dorești altceva! Se fac imediat!

Ți-e poftă de ceva cu adevărat bun? Atunci încearcă cea mai tare rețetă de clătite! Te vei îndrăgosti instant de ea!

Miercuri, 08.02.2017, 10:56
Bruschete delicioase pentru mese copioase! Sunt atât de bune încât nu te poți opri din mâncat!

Bruschete delicioase pentru mese copioase! Sunt atât de bune încât nu te poți opri din mâncat!

Ți-e poftă de ceva gustos, dar nu vrei să petreci mult timp în bucătărie gătind? Atunci bruschetele sunt ideale!

Marti, 07.02.2017, 14:31
Dacă adori tartele cu fructe, trebuie să încerci această rețetă! Nu-ți ia mai mult de 30 de minute!

Dacă adori tartele cu fructe, trebuie să încerci această rețetă! Nu-ți ia mai mult de 30 de minute!

Vladut, talentatul bucatar de la Neatza, a pregatit o savuroasa tarta de fructe, pe care te invita sa o incerci si tu!

Luni, 06.02.2017, 08:47
Toate GOSPODINELE fac GREŞEALA ASTA! Cum trebuie PREPARATĂ, de fapt, fasolea

Toate GOSPODINELE fac GREŞEALA ASTA! Cum trebuie PREPARATĂ, de fapt, fasolea

Amanda Rose, un psiholog şi cercetător din SUA, autor al volumului „Rebuild From Depression: A Nutrient Guide”, a explicat cum trebuie consumată, de fapt, fasolea pentru a ne bucura de toate proprietăţile sale

Duminica, 05.02.2017, 15:34
Sanda Marin, regina gopodinelor din România, îți arată cum se face SALATA DE VINETE! Greșeala pe care o fac și bucătăresele experimentate

Sanda Marin, regina gopodinelor din România, îți arată cum se face SALATA DE VINETE! Greșeala pe care o fac și bucătăresele experimentate

Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetădeosebită , una pe care nu aveți cum să nu o reluați, după ce ați încercat-o o dată! De ce? Toți prietenii voștri vor mai vrea o porție de SALATĂ DE VINETE!

Duminica, 05.02.2017, 14:03
Chef Florin Dumitrescu își înfruntă fobiile la „Chefi la cuțite”: „Nu de puține ori am fost atât de șocat încât am fugit din platou!”

Chef Florin Dumitrescu își înfruntă fobiile la „Chefi la cuțite”: „Nu de puține ori am fost atât de șocat încât am fugit din platou!”

Filmările pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” sunt în plină desfășurare și de la o zi la alta concurenții vin cu noi surprize pentru chefi.

Duminica, 05.02.2017, 11:49
Combinație irezistibilă! Prăjitură cu ciocolată, caramel și banane, desertul pe care merită să-l încerci măcar o dată

Combinație irezistibilă! Prăjitură cu ciocolată, caramel și banane, desertul pe care merită să-l încerci măcar o dată

Vlăduţ ne incanta de-a dreptul si ne găteşte prăjitura "Bunicuţa", o prajitura cu banane, caramel, ciocolata. Cine ii poate rezista? :))

Sambata, 04.02.2017, 12:50
Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți arată cum se face PILAFUL CĂLUGĂRESC!  Greșeala pe care o fac toate gospodinele!

Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți arată cum se face PILAFUL CĂLUGĂRESC! Greșeala pe care o fac toate gospodinele!

Legendara Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetă extraordinară, una pe care nu aveți cum să nu o reluați, după ce ați încercat-o o dată! De ce? Toți „degustătorii” vor mai vrea o porție de PILAF CĂLUGĂRESC!

Sambata, 04.02.2017, 09:15
Reţeta perfectă de plăcintă cu mere! Desertul copilăriei nu merită uitat!

Reţeta perfectă de plăcintă cu mere! Desertul copilăriei nu merită uitat!

Desertul zilei: plăcinta cu mere! Avem nevoie de un foietaj, pe care îl tăiem fâşii şi mere tăiate cubuleţe, pe care le călim în unt cu scorţişoară şi zahăr.

Vineri, 03.02.2017, 21:52
Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți arată cum se fac MACAROANELE CU BRÂNZĂ, la cuptor!

Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți arată cum se fac MACAROANELE CU BRÂNZĂ, la cuptor!

Gustul copilăriei nu poate fi vreodată uitat!

Vineri, 03.02.2017, 18:13
Cea mai bună reţetă de PIURE de CARTOFI! Ingredientul ăsta face diferenţa. Sigur nu l-ai folosit până acum

Cea mai bună reţetă de PIURE de CARTOFI! Ingredientul ăsta face diferenţa. Sigur nu l-ai folosit până acum

Orice gospodină ştie să facă piure de cartofi, însă prea puţine ştiu ingredientul care transforma un preparat banal în unul de excepţie

Vineri, 03.02.2017, 10:05
Ăsta e cel mai BUN DOBOŞ! Tortul copilăriei, transformat într-o prăjitură demenţială. Ciocolata şi untul sunt vedetele

Ăsta e cel mai BUN DOBOŞ! Tortul copilăriei, transformat într-o prăjitură demenţială. Ciocolata şi untul sunt vedetele

Vlădutz ne încântă cu gustul copilăriei. Astăzi, pregătim Prăjitura Doboş

Vineri, 03.02.2017, 09:42
Cel mai crocant cașcaval pane din lume se face așa! Sigur nu știai secretul acesta! Trebuie neapărat să încerci!

Cel mai crocant cașcaval pane din lume se face așa! Sigur nu știai secretul acesta! Trebuie neapărat să încerci!

Ți-e poftă de ceva cu adevărat gustos și extrem de simplu și rapid de făcut? Atunci încearcă o rețetă de cascaval pane delicios!

Vineri, 03.02.2017, 08:12
Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți arată cum să faci OCHIURI ROMÂNEȘTI! Cum faci ouă ochiuri fără ulei, cu un ingredient din bucătărie!

Sanda Marin, doamna bucătăriei românești, îți arată cum să faci OCHIURI ROMÂNEȘTI! Cum faci ouă ochiuri fără ulei, cu un ingredient din bucătărie!

Legendara Sanda Marin vă propune pentru astăzi o rețetă de ochiuri românești, una pe care nu aveți cum să nu o reluați. De ce? Pentru că e pur și simplu delicioasă și sănătoasă!

Joi, 02.02.2017, 18:32
Video! Orice gospodină trebuie să afle reţeta asta de clătite. Nu le vei mai face în alt mod după ce o să afli trucul acesta

Video! Orice gospodină trebuie să afle reţeta asta de clătite. Nu le vei mai face în alt mod după ce o să afli trucul acesta

Dacă te-ai săturat să stai zeci de minute să faci clătitele clasice, reţetă de mai jos este ideală pentru tine. Se fac imediat şi sunt super pufoase

Miercuri, 01.02.2017, 14:13
Uită de clasicul mujdei! Acesta este cel mai tare sos de usturoi, ideal pentru fripturi și cartofi prăjiți!

Uită de clasicul mujdei! Acesta este cel mai tare sos de usturoi, ideal pentru fripturi și cartofi prăjiți!

Dacă te-ai săturat de clasicul mujdei de usturoi, atunci poate că a venit timpul să afli ce mai tare rețetă de sos pentru fripturile tale!

Miercuri, 01.02.2017, 12:58
Tabuli delicios, simplu și rapid de făcut! Încearcă și tu o salată arăbească de nota zece!

Tabuli delicios, simplu și rapid de făcut! Încearcă și tu o salată arăbească de nota zece!

Dacă nu ai încercat până acum, atunci clar trebuie să prepari și tu un tabuli delicios, chiar la tine în bucătărie!

Miercuri, 01.02.2017, 11:18
Delicios! Cea mai ușoară metodă de a face cheesecake, fără coacere, totul la rece și în timp foarte scurt

Delicios! Cea mai ușoară metodă de a face cheesecake, fără coacere, totul la rece și în timp foarte scurt

Vladutz, bucatarul de la Neatza, ne prezinta aici, cea mai usoara metoda de a face cheesecake la rece, un preparat dulce, ideal pentru un week-end in familie.

Miercuri, 01.02.2017, 10:55
Pui curry savuros pentru orice pofticios! E gata imediat și la suflet a intrat!

Pui curry savuros pentru orice pofticios! E gata imediat și la suflet a intrat!

Vrei să încerci ceva extrem de savuros și rapid de făcut? Atunci a venit timpul să prepari un pui curry cu orez. Sigur nu vei mai dori altceva!

Miercuri, 01.02.2017, 10:32
x