Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Cine a fost eliminat. Sorin Bontea a pierdut o concurentă

Al nouălea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a terminat cu o pierdere dureroasă pentru Sorin Bontea. O concurentă a fost eliminată în ediția 38, difuzată în data de 24 mai 2021.

Concurenții din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” asteptand verdictul de la eliminare Galerie
Un concurent a fost eliminat în ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1 | Antena 1

Ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a terminat cu un concurent eliminat din echipa lui Sorin Bontea, spre marea surprindere a tuturor.

Varză, broccoli și conopidă, acestea au fost ingredientele vedetă cu care au gătit cele trei echipe, în cel de-al nouălea battle.

Ce concurent a fost eliminat în ediția din 24 mai 2021 a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Echipa verde a pregătit ribeye cu piure de varză și sos de gorgonzola, Florin Dumitrescu a făcut penne al forno cu pește, broccoli, sos bechamel și icre de somon. Cătălin Scărlătescu și-a pus toate speranțele într-un risotto cu conopidă, servit alături de șnițele de conopidă. Din păcate, toate echipele au intrat la duelul ce s-a sfârșit cu un concurent eliminat, în ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Elena Matei s-a certat cu Ștefan Borleanu. Ce s-a întâmplat

La proba de duel, Irina Fodor și-a făcut apariția cu un bol plin cu bilețele numerotate. Sub cloșurile surpriză s-au aflat steagurile unor țări extrem de apreciate din punct de vedere gastronomic: Franța, Mexic, Marea Britanie, Spania, Italia, Statele Unite ale Americii și multe altele.

Irina Fodor și jurații „Chefi la cuțite”

Irina Fodor și jurații „Chefi la cuțite”

În funcție de numărul de pe bilet, concurenții au ales câte o țară pentru rivali și toată lumea s-a apucat de gătit, căci și de data aceasta timpul de gătit a fost unul extrem de scurt. La finalul probei, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat și au acordat note. Apoi, reveniți în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” împreună cu Irina Fodor, aceștia au putut afla cine a gătit farfuriile bune, dar și cine a dezamăgit.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Florin Dumitrescu a spart prima amuletă bombă. Ce surprize a descoperit înăuntru

Rikito Watanabe, simpaticul japonez stabilit în România, a fost mustrat atât pentru faptul că i-a dat rivalului Vincenzo Aiello o temă de gătit mult prea simplă, dar și pentru farfuria dezastruoasă pe care a pregătit-o el.

Sorin Bontea a pierdut încă un concurent din echipa verde, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Una dintre marile surprize ale serii a fost atunci când Valentina Ioniță a primit nouă puncte pentru preparatul său nemțesc. Fericită, aceasta a făcut un dans savuros în timp ce intra în bucătătie.

Rând pe rând, concurenții și-au aflat notele și, la final, în platoul emisiunii au mai rămas doar trei concurenți, toți extrem de pricepuți în bucătărie: Cătălin Amarandei, Elena Matei și Cristina Mălai. Și fiindcă a primit cele mai puține puncte dintre toți, aceasta din urmă a fost eliminată din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Nimeni nu se aștepta ca Sorin Bontea să piardă o concurentă cu experiența acesteia. Revenită în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, aceasta și-a luat la revedere cu lacrimi în ochi de la colegii săi.

„Îmi pare atât de rău, este incredibil. Îmi puneam mari speranțe, o vedeam în finală”, a fost reacția lui Sorin Bontea.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să urmărești tot momentul cu verdictul eliminării.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Degustare cu scântei. Ce au descoperit chefii în farfuriile concurenților intrați la duel... Ce mesaj a transmis Cristina Mălai, după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite: "A venit când am avut nevoie ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x