Antena Căutare

Insula iubiirii sezonul 6. Cine sunt Lavinia și Reimond, cuplul cu o poveste de iubire tumultoasă

Lavinia și Reimond sunt unul dintre cele cinci cupluri care au decis să vină la Insula iubirii sezonul 6 ca să își testeze relația și să vadă dacă sunt făcuți unul pentru celălalt.

colaj foto cu lavinia și reymond la insula iubirii sezonul 6, tinandu-se in brate, de mana sau plimbandu-se pe plaja Galerie
Reymond și Lavinia au decis să își testeze relația de cuplu la Insula iubirii sezonul 6 | Antena 1

În sezonul 6 al emisiunii Insula Iubirii de la Antena 1, cinci cupluri decid să își testeze dragostea pe Coconut Island, acolo unde 10 ispite feminine și 10 ispite masculine îi așteaptă pentru a le scoate la iveală chiar și cele mai ascunse secrete.

Printre cupluri se află și cel format din Lavinia și Reimond, doi tineri care au o relație de mai bine de patru ani. Povestea lor de dragoste a fost una destul de tumultoasă de-a lungul timpului și cei doi consideră că Insula iubirii sezonul 6 este cel mai bun test pentru ei.

Cine sunt Lavinia și Reimond de la Insula Iubirii sezonul 6

Lavinia (27 de ani) şi Reymond (26 de ani) de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt împreună de mai bine de patru ani şi au venit tocmai din Irlanda pentru a-și testa relație de iubire și pentru a vedea dacă pot rămâne împreună sau nu. Tânăra are și un copil în vârstă de 9 ani și acum speră să descopere dacă Reimond este sau nu bărbatul ideal pentru ea.

Citește și: Insula iubirii sezonul 6. Sneak Peek, primele imagini de la primul bonfire! Ce veste primesc băieții la ceremonia focului

De-a lungul timpului, cei doi au avut parte de mai multe certuri, despărțiri și împăcări. Tocmai din acest motiv, aceștia au decis să vină la emisiune și să dea destul suprem în materie de încredere, fidelitate și dragoste. Lavinia și Reimond de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt în punctul în care consideră că doar asta va putea lămuri lucrurile dintre ei, o dată pentru totdeauna.

Totodată, cei doi au mărturisit încă de la casting că dacă vor pleca împreună de la Insula iubirii 2022, atunci vor încununa relaţia lor tumultuoasă cu o mult-aşteptată căsătorie.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Cine sunt Teodora și Alexandru, singurul cuplu căsătorit. Între ei este o diferență de vârstă de 11 ani

„Sincer, îmi doresc mult să ajung pe insulă”, a zis Reimond, plin de entuziasm.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Îmi place să mă văd în situații extreme. Tot timpul mi-au plăcut situațiile extreme și provocările extreme. Nu i-aș ierta o noapte de rătăcire la beție. Din moment ce te iubești și simți chestia asta ai limite. Îți menții statutul de domn și de femeie, simplu!”, a fost de părere iubitul Laviniei, Reimond.

Rămâne de văzut în ce măsură această aventură trăită la Insula Iubirii sezonul 6 va reuși să-i despartă sau să-i facă să fie mai aproape unul de celălalt și să facă și pasul următor. Emisiunea are premiera pe 2 și 3 mai, de la ora 20:30, la Antena 1.

Despre Insula Iubirii sezonul 6, show disponibil pe Antena 1 și AntenaPLAY

Cinci cupluri curajoase pornesc în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au vrut să se supună celui mai dur test al relaţiei, în cel de-al şaselea sezon Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Încă din primele minute pe insulă, Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 6, i-a avertizat pe concurenţi: „Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”.

Citește și: Ce cupluri participă în cel de-al şaselea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

În sezonul 6 Insula Iubirii, cuplurile vor trebui să reziste tentațiilor celor 10 ispite feminine și 10 ispite masculine care vor încerca să le fure inimile. Cele 20 de ispite sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruţ, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Ispitele masculine de la Insula Iubirii sezonul 6 sunt Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Show-ul integral, dar și episoade exclusive de la bonfire și din casele concurenților sunt disponibile pe AntenaPLAY, așa că experiența completa Insula Iubirii, sezonul 6 așteaptă să fie descoperită de cei mai fideli fani.

Insula Iubirii sezonul 6, în cifre: 6.5 tone de echipament, 52 de camere video robotizate şi monitorizare 24 de ore... Insula Iubirii, sezonul 6. Cine este ispita Denis Slav. Cu ce gânduri a venit în show modelul internațional...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x