Acces Direct

LUNI-VINERI | ora 17.00

Marian Vasile, vindecătorul Denisei Răducu, acuzații la adresa persoanelor din jurul artistei: "Nu cred că familia a făcut bine că a internat-o la Sf. Luca"

 

Vindecătorul Denisei, Marian Vasile este pus la zid de familia cântăreței care vrea cu orice preţ, parcă, să îl scoată ţap ispăşitor tocmai pentru vina lor. Bărbatul care s-a luptat chiar în casa Denisei timp de două luni, după spusele lui, doar pe cheluiala sa, ca să o salveze, susține mâhnit că o parte din familia artistei ar lăsa-o să moară cu zile şi ar profita de suferinţa ei.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Acces direct, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/acces-direct şi este updatat zilnic cu ştiri, ca şi www.spynews.ro, siteul nostru de monden. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/accesdirect, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/AccesDirectAntena.

➡️ Urmăreşte emisiunea Acces direct live pe AntenaPlay: https://goo.gl/VnP1p7, la fel şi toate înregistrările showului. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe