Căutare Live

Giorgiana s-a născut în închisoare și a trăit din mila vecinilor! Fata a devenit campioană națională și acum își caută tatăl! „Dacă te voi găsi, eu mereu te voi iubi!”

A văzut lumina zilei în penitenciarul Jilava. Şi-a cunoscut mama abia la opt ani. În adolescenţă, a devenit vicecampioană la atletism şi nu de mult, a publicat şi o carte cu poezii. Nu e scenariul unui film, ci povestea unei tinere de atenţie, doar 23 ani!

Abandonată la naştere de cea care i-a dat viaţa, tânăra sportivă are un mare vis: să-şi cunoască tatăl. Despre care ştie, doar că e de culoare! Ce lovituri de la viaţă a mai primit Giorgiana, ne va spune chiar ea. Aşa că o invit alături de noi pe Giorgiana Elena Lupu.

O tânăra de 23 de ani își cauta tatal. Tanara s-a nascut in Penitenciarul Jilava, unde mama sa isi ispasea pedeapsa pentru furt, despre tata nu stie nimic, doar ca este de culoare.

GIORGIANA, VIAȚĂ DEMNĂ DE SCENARIUL UNUI FILM

Toata viata pana acum cinci luni si-a petrecut-o doar prin centre de plasament primul a fost Targovna , apoi Ghiocelul , Dragos Voda, Bistrita. Aici, in 2013, din cauza televizorului s-a certat cu o fata, care a injunghiat-o in picior. Agresoarea a fost condamnata pentru tentativa de omor, iar Giorgiana a fost transferata la Complexul Strand , dupa care la Complexul Margareta.

Giorgiana a facut sport de performanta, este vicecampioana la atletism si dubla campioana nationala la bob in 2018. Giorgiana mai are o pasiune, si anume aceea de a scrie poezii, iar in 2018 a publicat o carte "Ganduri si trairi".

Pe mama a cunoscut-o pe la 7-8 ani crede ea, cand a intrebat de tata.mama ia spus ca ii va povesti cand va creste. Asa a aflat ca are o sora mai mare Alina, pe care mama a abandonat-o in spital, si un frate mai mic, Gabriel, care este tot in plasament la un asistent maternal.

Dupa ce a plecat din centru, fetei i s-a dat un card cu bani (alocatia stransa in toti acesti ani), iar cand a ramas fara bani, ea a plecat la mama ei in Italia, Torino.

Doar ca mama nu a primit-o in casa unde locuia ea, pentru că femeia locuia cu un italian si avea in casa animale, unde Giorgiana nu mai avea loc.

Mama ei a dus-o intr-o casa unde nu avea nici lumina, nici apa. Ii dadea doar 5 euro la doua zile si ii spunea sa se descurce cum poate. Mergea pe la vecini sa faca baie si tot vecinii ii ofereau si ceva de mancare.

Acum, tânăra caută răspunsuri pentru întrebările din viața ei.

Vulpița, lovitura anului pentru Viorel! L-a dat afară din dormitor, cu tot cu haine! Motivul este incredibil! „Să nu mă ... Cea mai emoționantă poezie e scrisă de Giorgiana, o fată născută în penitenciarul Jilava! „Viața mea a fost infern, fără...
Ultimele știri