Căutare Live

Vulpița a dezvăluit ce ar schimba la Viorel, la terapie de cuplu! Acestea sunt ADEVĂRATELE motive pentru care vrea să divorțeze! VIDEO

Vulpiţa şi Viorel au fost mai sinceri ca niciodată, la terapia de cuplu susținută de Cerasela Rogen. Cei doi sunt în pragul divorțului, după ce Veronica a spus că vrea să nu mai vrea să își împartă viața cu soțul ei.

Vulpița avut prioritate și a spus ce ar vrea să schimbe la Viorel și în viața lor de cuplu.

„Să nu mă mai cicălească: «Hai, fă mai repede sau aşa». Să mă lase să fac eu. Să fac şi eu singură, că pot şi eu să fac. Mă simt aşa stresată, nu ştiu, vorbeşte cu gura.

Cel mai tare mă deranjează când mă jigneşte. Aș schimba asta la el și să mă ajute şi el la curăţenie. Să fie şi el un pic mai, să nu sară cu gura”, a spus Vulpița.

Cel mai dificil moment din căsnicia cu Viorel i s-a părut cel în care soacra ei i-a aruncat hainele.

„Mi-e ciudă şi mie, că spune că nu ştiu ce, că a spus că am mai vorbit cu alţi băieţi. Mă gândesc prima dată la copil, că am fetiţa cu el şi cred că nu aş putea să…”, a spus Vaulpița, la terapia de cuplu.

De cealaltă parte, Viorel a spus că nu vrea să divorțeze de Vulpița.

„Eu am mai spus şi mai cu vreo două emisiuni mai înainte, şi am zis că nu. O să fie până la moarte. Da (are o iubire profundă, n.r.), iar ea, dacă ea spune mereu că: «Gata, vreau să divorţez. Divorţez». Eu mai stau cum mai stau şi atunci mă enervez eu mai tare. Băi, a spus o dată, de două ori, de nouă ori, dar cât? Şi, asta nu e un lucru bun, ce face ea, că o să îi pară rău, dacă se duce şi divorţează. O să îi pară rău mai târziu, dar dacă ea crede că face bine, e problema ei”, a spus Viorel.

Urmăriți clipul de mai sus pentru a afla tot ce au spus Vulpița și Viorel, la terapia de cuplu.

Vulpița vrea divorț! Și-a dat jos verigheta! Viorel a amenințat-o! „Tu crezi că joci cărți? Le spun tuturor ce te-am pri... Vulpița își abandonează fiica! Ce a spus, în direct, a scos-o din minți pe Mirela Vaida! „Îmi dă fiori reci!” – VIDEO...
Ultimele știri
x