Live acumObservator 19
Prime Time 20:00Sacrificiul

Aici eu sunt vedeta!

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Antena 1 a achiziționat formatul “Big Star's Little Star”, care va fi difuzat în această toamnă

Antena 1 pregătește pentru această toamnă unul dintre cele mai amuzante show-uri cu celebrități de pe piața internațională, “Big Star's Little Star”.

Antena 1 pregătește pentru această toamnă unul dintre cele mai amuzante show-uri cu celebrități de pe piața internațională, “Big Star's Little Star”.

Difuzat pentru prima dată în Marea Britanie, “Big Star’s Little Star” aduce vedetele în fața telespectatorilor așa cum acestea nu au mai apărut niciodată: prin ochii propriilor copii! Astfel, la “Big Star’s Little Star”, vedetele și copiii lor vor intra într-o competiție dictractivă care va demonstra cât de bine se cunosc, de fapt, unii pe alții.

La “Big Star’s Little Star” fiecare vedetă face echipă cu propriul copil și se confruntă cu întrebări legate de viața de familie. Răspunsurile vor fi, de cele mai multe ori, surprinzătoare, căci se vor dezvălui secrete stânjenitoare, se vor da pe față obiceiuri ciudate și se vor povesti întâmplări intime. Nici o vedetă nu va fi cruțată la “Big Star’s Little Star”, căci copiii celebritatilor invitate vor dovedi că pot fi ironici și brutal de sinceri, nu doar dulci și adorabili.

Show-ul britanic „Big Star’s Little Star” s-a difuzat pentru prima dată în anul 2013, la ITV, și este prezentat in Marea Britanie de Stephen Mulhern. Ulterior, formatul a fost achiziționat și produs în Belgia, Spania, Rusia și Statele Unite.

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385