Antena Căutare

„Mami merge la baie cu telefonul” Giulia nu s-a mai putut ascunde când fiica sa a spus în gura mare adevărul! Ce face artista în toaletă?

Giulia Anghelescu a venit la „Aici eu sunt vedeta” alături de fiica sa, care n-a mai avut nicio reținere și a dezvăluit totul despre celebra sa mamă!

Giulia Anghelescu a venit la „Aici eu sunt vedeta” alături de fiica sa, care n-a mai avut nicio reținere și a dezvăluit totul despre celebra sa mamă!

Oricât încearcă vedetele să se ascundă există și momente când juniorul te poate da de gol! A fost și cazul Giuliei Anghelescu, despre care s-a aflat ce face la toaletă!

Mai exact, se pare că artista are obiceiul de a merge la baie cu telefonul și de a trimite soțului diferite mesaje!

Irinel Columbeanu este cel mai mare fan al jocului cu...frișcă! Irina a dezvăluit totul despre celebrul său tată!

Cine s-ar fi așteptat la una ca asta? Totuși, fetița consideră că mama sa îl iubește pe tati și întreaga întâmplare i-a amuzat pe toți cei prezenți la „Aici eu sunt vedeta”!

Urmărește amuzantul moment cu mărturisirea în clipul video de mai sus!

Râzi cu lacrimi! Mihai Morar are cel mai bizar obicei și fetele sale au dezvăluit totul! „Se dă cu un praf negru în cap”... Ce mamă superbă are Antonia! Când era mică, artista s-a furișat din casă pentru a merge la petrecere! Ce pedeapsă de zil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x