Antena Căutare

Puștiul lui Andrei Duban, surprins într-o ipostază complet neașteptată chiar după emisiunea „Aici eu sunt vedeta”! Tatăl l-a pozat pe junior și a pus totul pe internet!

Prima ediție a emisiunii „Aici eu sunt vedeta” a fost una cu adevărat spectaculoasă, în care invitații au făcut show de zile mari!

Prima ediție a emisiunii „Aici eu sunt vedeta” a fost una cu adevărat spectaculoasă, în care invitații au făcut show de zile mari!

Copiii vedetelor au dat secrete din casă, au mimat și au dat părinților lor celebri multe bătăi de cap!

Ionuț Iftimoaie, Andrei Duban și Mihaela Cernea (trupa Class) au acceptat provocarea lui Dan Bittman de a se lăsa pe mâna celor mici pentru a câștiga probe, puncte și premiul cel mare.

A fost o seară spectaculoasă și extrem de agitată, în special pentru micuți. Dovadă o stă chiar fotografia publicată de Andrei Duban cu puștiul său, care a fost atât de fericit că a luat un trofeu în timpul emisiunii, încât a adormit cu el în brațe!

Așa cum era de așteptat, fotografia a făcut senzație și a a

A fost show total! Ionuț Iftimoaie și copiii săi, Nicol și Nicholas, au câștigat prima ediție “Aici eu sunt vedeta”... Dan Bittman face mărturisiri uluitoare! Artistul și-a deschis inima și a spus adevărul! „Nu îmi pare rău de nimic din ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x