Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Aici eu sunt vedeta!

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Sunt cei mai buni prieteni și merg peste tot împreună, dar un lucru îi diferențiază! Dilema vedetelor: Ce face Liviu Vârciu ca tata şi nu face Andrei Ştefănescu?

Show-ul "Aici eu sunt vedetă!" revine cu secrete noi! Prima ediție din noul sezon în care copiii vedetelor dezvăluie secretele părinților, i-a adus în fața telespectatorilor Antenei 1 pe Oana Roman și fetița ei, Isabela , Marcel Pavel și fiica sa cea mică, Iuvenalia , și Elena Merișoreanu și nepoatele sale, Rebeca și Alessia.

Show-ul "Aici eu sunt vedetă!" revine cu secrete noi! Prima ediție din noul sezon în care copiii vedetelor dezvăluie secretele părinților, i-a adus în fața telespectatorilor Antenei 1 pe Oana Roman și fetița ei, Isabela , Marcel Pavel și fiica sa cea mică, Iuvenalia , și Elena Merișoreanu și nepoatele sale, Rebeca și Alessia.

Invitații emisiunii au fost Liviu Vârciu și Andrei Ştefănescu, cei mai buni prieteni atât pe micul ecran, cât și în viața de zi cu zi. Ambii sunt părinți, dar Liviu nu se dă în lături să schimbe scutecele fetiței lui, în timp ce iubita lui se preocupă de frumusețe la coafor și salon.

Iubita lui Liviu, Anda Călin, a adus pe lume o minunăţie de fetiţă la sfârșitul lunii septembrie.

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385