Sunt cei mai buni prieteni și merg peste tot împreună, dar un lucru îi diferențiază! Dilema vedetelor: Ce face Liviu Vârciu ca tata şi nu face Andrei Ştefănescu?

Show-ul "Aici eu sunt vedetă!" revine cu secrete noi! Prima ediție din noul sezon în care copiii vedetelor dezvăluie secretele părinților, i-a adus în fața telespectatorilor Antenei 1 pe Oana Roman și fetița ei, Isabela , Marcel Pavel și fiica sa cea mică, Iuvenalia , și Elena Merișoreanu și nepoatele sale, Rebeca și Alessia.

Show-ul "Aici eu sunt vedetă!" revine cu secrete noi! Prima ediție din noul sezon în care copiii vedetelor dezvăluie secretele părinților, i-a adus în fața telespectatorilor Antenei 1 pe Oana Roman și fetița ei, Isabela , Marcel Pavel și fiica sa cea mică, Iuvenalia , și Elena Merișoreanu și nepoatele sale, Rebeca și Alessia.

Invitații emisiunii au fost Liviu Vârciu și Andrei Ştefănescu, cei mai buni prieteni atât pe micul ecran, cât și în viața de zi cu zi. Ambii sunt părinți, dar Liviu nu se dă în lături să schimbe scutecele fetiței lui, în timp ce iubita lui se preocupă de frumusețe la coafor și salon.

Iubita lui Liviu, Anda Călin, a adus pe lume o minunăţie de fetiţă la sfârșitul lunii septembrie.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri