Antena Căutare

Sunt cei mai buni prieteni și merg peste tot împreună, dar un lucru îi diferențiază! Dilema vedetelor: Ce face Liviu Vârciu ca tata şi nu face Andrei Ştefănescu?

Show-ul "Aici eu sunt vedetă!" revine cu secrete noi! Prima ediție din noul sezon în care copiii vedetelor dezvăluie secretele părinților, i-a adus în fața telespectatorilor Antenei 1 pe Oana Roman și fetița ei, Isabela , Marcel Pavel și fiica sa cea mică, Iuvenalia , și Elena Merișoreanu și nepoatele sale, Rebeca și Alessia.

Show-ul "Aici eu sunt vedetă!" revine cu secrete noi! Prima ediție din noul sezon în care copiii vedetelor dezvăluie secretele părinților, i-a adus în fața telespectatorilor Antenei 1 pe Oana Roman și fetița ei, Isabela , Marcel Pavel și fiica sa cea mică, Iuvenalia , și Elena Merișoreanu și nepoatele sale, Rebeca și Alessia.

Invitații emisiunii au fost Liviu Vârciu și Andrei Ştefănescu, cei mai buni prieteni atât pe micul ecran, cât și în viața de zi cu zi. Ambii sunt părinți, dar Liviu nu se dă în lături să schimbe scutecele fetiței lui, în timp ce iubita lui se preocupă de frumusețe la coafor și salon.

Iubita lui Liviu, Anda Călin, a adus pe lume o minunăţie de fetiţă la sfârșitul lunii septembrie.

Cum arăta Marcel Pavel când avea părul lung? „Avea părul bogat, zici că-i Eminescu!” Micuța Iuvenalia îi seamănă perfect... Mămica Oana Roman, amintiri emoționante: „Am fost binecuvântată de Papa la Palatul Cotroceni!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Aici eu sunt vedeta ⭐ pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/QsB385

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x