Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Ajut Eu

Fii erou de acasă și donează pentru lupta împotriva coronavirusului! "Români Împreună", teledonul Intact pentru dotarea secţiilor ATI cu echipamente medicale

"Români Împreună" este teledonul organizat de televiziunile trustului Intact pentru dotarea secţiilor ATI cu echipamente medicale, în lupta împotriva coronavirusului.

Români din ţară şi de pretutindeni pot spune Ajut Eu! duminica aceasta, începând cu ora 13:00, la Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV si Antena 3

Teledonul „Români Împreună” îşi propune să strângă fonduri pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente si aparaturã medicalã.

Vezi aici toate modalitățile prin care poți dona pentru strângerea de fonduri atât de necesară cumpărării de echipamente medicale de urgență, care să ajute eroii în alb să salveze viețile noastre, ale tuturor.

Citește și: „Români Împreună”, cel mai mare teledon virtual! Banii vor fi folosiți la utilarea secțiilor ATI din România

Duminicã, de la ora 13:00, Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV şi Antena 3 vor transmite în premierã în România, pe cinci canale tv simultan un teledon complet tehnologizat.

Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Mihai Morar şi Mihai Gâdea vor fi gazdele acestui proiect unic şi vor lansa împreună mesajul „Acum e rândul tãu sã fii erou! Fii erou de acasă!”.

Intact Media Group organizează teledonul „Români Împreună”

Limitarea datã de starea de urgenţã din aceste momente impune o reorganizare a tot ceea ce înseamnã filmare si transmisie TV.

Din acest motiv în platou vor fi doar gazdele teledonului, Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Mihai Morar si Mihai Gâdea, care vor comunica, prin ecrane gigantice 360, cu zeci de vedete care vor prelua apeluri şi vor strânge fonduri chiar de la ele de acasã.

Români din ţarã şi de pretutindeni pot spune Ajut Eu! duminica aceasta, începând cu ora 13:00, la Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV si Antena 3.

Românii care doresc să contribuie la această cauză pot dona în conturile ce s-au deschis deja.

Citește și: Dorian Popa se alătură teledonului „Români Împreună - Donează și Salvează”

În cadrul teledonului 'Români Împreună', Alessandra Stoicescu va gestiona donaţiile din zona de business, Mihai Gâdea va fi legãtura cu “eroii în alb”, medicii care zi de zi luptã cu virusul care a dat întreaga omenire peste cap, Mihai Morar va aduce în faţa telespectatorilor poveştile emoţionante ale românilor de pretutindeni care s-au luptat cu Covid-19, iar Dan Negru va fi în legãturã permanent cu vedetele care vor prelua apeluri în cadrul teledonului.

Fie că ești persoana care vrea să-i fie îndeplinită o dorință sau că știi pe cineva care are o dorință, Ajuteu.ro este platforma unde dorințele devin realitate. Alege una dintre cele două variante și urmează pașii de înscriere, iar noi o să ne ocupăm de restul.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro