Antena Căutare

America Express, 22 ianuarie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, momente de tensiune în mașina unui mexican: „Mi-e rău”

Concurenții sunt pe ultima sută de metri în drum spre Yuriria, locul în care Irina pune la bătaie jocker-ul. Miza este una mare, însă și autostop-ul este pe măsură, mai ales pentru Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

America Express, 22 ianuarie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, momente de tensiune în mașina unui mexican: „Mi-e rău” Galerie
Cătălin Bordea și Nelu Cortea, momente de tensiune în mașina unui mexican | Antena 1

Emoțiile au atins cote maxime pe ultima sută a cursei de azi. Concurenții se bat pentru un loc în primii trei care vor intra la jocul pentru amultă și un avantaj extrem de important reprezentat de joker. În încercarea de a ajunge pe primele poziții în Yuriria, Bordea și Cortea au nimerit un șofer care le-a dat emoții.

Citește și: America Express, 22 ianuarie 2023. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au atribuit câte un defect fiecărei echipe

Motivul pentru care Cătălin Bordea și Nelu Cortea au vrut să se dea jos din mașina unui mexican la America Express ediția 5 din 23 ianuarie 2023. Ce le-a cerut șoferul

„În sfârșit oprește o mașină. Îngerul nostru păzitor domnul”, au fost cuvintele lui Cortea după ce o mașină a oprit să îi ducă la următoarea destinație, însă bucuria lor nu a durat mult.

Nici nu s-au urcat bine în mașină, că acesta s-a speriat și i-a dat jos, începând să îi ia la întrebări despre motivul pentru care se află acolo. Ei i-au explicat despre ce este vorba și l-au convins.

Pe drum, aceștia au avut parte de și mai multe peripeții, iar atunci când i-au spus șoferului că vin din România, acesta a avut o reacție care i-a speriat pe cei doi concurenți. Mexicanuș a spus că dacă el le face acest serviciu, trebuie ca și ei să îl ajute și să îl ia cu ei în țară pentru că vrea să-și schimbe viața.

„Aș vrea să vin, Merg cu voi când plecați. Pot să fac ce vreau. Vreau să îmi schimb viața”, a fost momentul în care Bodea s-a speriat de schimbările bruște de stare ale șoferului și chiar s-a gândit să coboare din mașină.

„Eu am început să mă panichez. Hai să coborâm. Mi-e rău”, a spus concurentul, însă în scurt timp, și-au dat seama că, de fapt, bărbatul voia să se convingă că cei doi nu mint.

Cu toate acestea, ei au ajuns, în siguranță la destinație, însă nu pe primele trei poziții. Astfel, la jocul pentru amuletă s-au calificat echipele de pe primele locuri formate din: Diana Bulimar, și Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Citește și: America Express, 22 ianuarie 2023. Bruja și Pufeh au primit un „handicap”. Cum au reacționat când au aflat despre ce e vorba

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 22 ianuarie 2023. Concurenții i-au convins pe mexicani să bea ceaiuri „miraculoase”. La ce metode au ap... America Express, 22 ianuarie 2023. Cine a câștigat al doilea joc pentru amuletă. Ce joker a primit echipa victorioasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x