Antena Căutare

America Express, 30 ianuarie 2023. Ce echipe au intrat la al doilea joc de amuletă din etapa trei. Ce a anunțat Irina Fodor

 Primele 3 echipe ajunse la Irina intră în următorul joc de amuletă. Bie și Mikey sunt pe primul loc, urmate de Andreea Bălan și Andreea Antonescu, iar pe trei, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Colaj cu Irina Fodor și echipele America Express Galerie
Primele 3 echipe ajunse la Irina intră în următorul joc de amuletă | Antena 1

Irina Fodor a anunțat care sunt cele trei echipe care intră la jocul de amuletă, în ediția 10 a emisiunii America Express, din data de 30 ianuarie 2023.

După ce au rezolvat misiune după misiune, concurenții au făcut iar autostopul și au încercat să ajungă cât mai rapid la Irina Fodor. Primele trei echipe care au ajuns la ea s-au calificat astfel la următorul joc de amuletă din etapa a treia de la America Express.

Ce echipe au intrat la jocul pentru amuletă în ediția 10 a emisiunii

În ediția 10 a emisiunii America Express de la Antena 1, echipele au trecut prin misiuni extrem de interesante, dar și solicitante. Ziua a început în forță cu un dans tradițional ce a arătat concurenților care este orașul unde trebuie să ajungă. Rezolvând indiciile, aceștia au descifrat și misterul dansului și au pornit la drum, spre Twpoztlan. În piațeta de acolo, echipele au avut misiunea de-a găsi un copil cu vârstă mai mică de 12, care să le ajute să picteze o mască de chinelos. Aceasta a fost apoi folosită pentru a crea fotografii cu localnici. A urmat apoi autostopul și o repriză uriașă de emoții, căci Irina Fodor i-a așteptat pe toți cu o nouă imunitate.

Citește și: America Express, 30 ianuarie 2023. Dinu s-a enervat pe Jean Gavril. Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au reunit

Cătălin Bordea și Nelu Cortea și-au folosit Jokerul pentru a sări peste o misiune. Datorită acestei mișcări, cei doi au reușit să câștige imunitatea. Ziua însă nu s-a terminat aici, căci Irina Fodor a anunțat că a pregătit un nou joc de amuletă, în ediția 10 a emisiunii America Express, de la Antena 1.

Pentru asta însă, concurenții au avut alte misiuni. În decorul haciendei, printre ruine, echipele au fost nevoite să găsească coșurile cu nopales (frunze de cactus și ștergare), apoi să curețe plantele și să le ducă în Plaza Civica Francisco Ayala din orașul Ayala, la un bărbat pe nume Ricardo. Apoi, misiunea lor a fost aceea de-a găsi statuia revoluționarului mexican Emiliano Zapata și să ajungă astfel la Irina Fodor.

Citește și: Anunțul făcut de Andreea Antonescu, după ce a lipsit de la America Express. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu frumoasa vedetă

Surpriza a fost mare, căci prima echipă ajunsă a fost cea formată din Bie Adam și mama ei. Pe locul doi s-au clasat Andreea Bălan și Andreea Antonescu, iar locul trei a fost ocupat de Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 10 a emisiunii America Express ca să vezi ce s-a întâmplat.

Hai să vezi întreg episodul pe AntenaPlay.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 30 ianuarie 2023. Andreea Bălan a trecut printr-o accidentare dureroasă. Ce a pățit... Concurenții America Express se transformă în revoluționari și luptă pentru amuletă. Ediția de aseară, lider de audiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 21 Jurnal de călătorie | Sezonul 2 | America Express - Episodul 21 Luni, 01.01.2024, 14:00
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr Joi, 29.02.2024, 09:31
Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon.

Luni, 26.02.2024, 11:27
Anunțul surprinzător făcut de Ada Galeș și mama ei. Ce surpriză le-au pregătit urmăritorilor: „L-am făcut pentru voi”

Anunțul surprinzător făcut de Ada Galeș și mama ei. Ce surpriză le-au pregătit urmăritorilor: „L-am făcut pentru voi”

Ada Galeș și mama ei au pregătit o surpriză urmăritorilor lor. Cele două concurente de la America Express, sezonul 6 au făcut anunțul prin intermediul rețelelor sociale.

Vineri, 02.02.2024, 14:41
Alexia Eram, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Cum a apărut fosta concurentă de la America Express

Alexia Eram, cea mai îndrăzneață apariție de până acum! Cum a apărut fosta concurentă de la America Express

Alexia Eram a reușit să facă senzație la plajă după ce a renunțat la rochia pe care o purta și a apărut într-o ipostază îndrăzneață. Imaginea cu ea în bikini a făcut senzație.

Duminica, 21.01.2024, 13:13
Alexia Eram, fosta concurentă de la America Express, ipostază romantică în brațele lui Mario Fresh. Cum s-au pozat cei doi

Alexia Eram, fosta concurentă de la America Express, ipostază romantică în brațele lui Mario Fresh. Cum s-au pozat cei doi

Alexia Eram, fosta concurentă din sezonul 6 America Express, s-a pozat într-o ipostază romantică alături de iubitul ei, Mario Fresh. Cei doi au plecat în vacanță pentru momente de relaxare și odihnă, însă nu au uitat să își țină la curent fanii cu cele mai importante evenimente din viața lor.

Joi, 11.01.2024, 12:39
Ultimele știri
x