Antena Căutare

America Express, 31 ianuarie 2023. Cine a câștigat amuleta. Ce dezvăluire neașteptată a făcut Bruja

Irina Fodor a dezvăluit cine a câștigat amuleta din ediția 11 a emisiunii America Express, difuzată în data de 31 ianuarie 2023, la Antena 1.

Irina Fodor a dezvăluit cine a câștigat amuleta din ediția 11 a emisiunii America Express

Antena 1

În ediția anterioară, trei echipe au reușit să se califice la jocul pentru amuletă și întrecerea a fost una în care tensiunile au atins cote uriașe. La final, Irina Fodor a dezvăluit cine a câștigat amuleta din al treilea stage al show-ului.

Cine a câștigat amuleta în ediția 11 a emisiunii America Express, din data de 31 ianuarie 2023

De data aceasta, Irina Fodor i-a așteptat pe concurenți pe o plantație de nopal. Cele trei echipe care s-au calificat sunt cele formate din Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și Bie Adam și mama ei, Mihaela Adam.

Scopul misiunii a fost unul cât se poate de clar: rezolvarea unei ecuații. Fiecare echipă a primit câte trei rânduri de nopal. Numerele ecuațiței corespund numărului de frunze ale anumitor nopales. Dacă rezultatul obținut este cel corect, atunci concurenții de la jocul de amuletă trebuie să care o minge de la un punct la altul, lucru ce le va aduce muniție, apoi să tragă cu o pușcă la țintă. O lovitură ratată aduce și obligația de-a căra muniție, așa că sarcina nu este deloc una simplă.

Cu costume de revoluționari mexicani, cu mustăți și pălării, cei șase concurenți au decis cum își împart sarcinile, apoi au pornit imediat la treabă. Deși număratul frunzelor părea floare la ureche, sarcina a dat bătăi de cap unora dintre concurenți.

Apoi, o altă provocare a fost să care mingea (muniția) astfel încât ea să nu cadă de pe suportul folosit la transport.

„Cu răbdare, dragilor, cu răbdare! Echilibru mult!”, a fost sfatul oferit de Irina Fodor, în ediția 11 a emisiunii America Express.

Apoi, când au dus mingea la coș, concurenții au pus mâna pe arme și au tras la țintă, încercând să nimerească baloanele umflate. Bie și mama ei au întâmpinat ceva dificultăți la transportul muniției, dar s-au descurcat foarte bine la trasul cu arma la țintă.

La final, amuleta a fost câștigată de echipa formată din Bie și Mihaela.

Ulterior, când echipele s-au reunit la careu, ceva complet neașteptat s-a întâmplat.

Acesta a fost momentul în care Bruja

„Mă simt neputincioasă asupra problemelor mele, că nu sunt în contact cu cei dragi mie, de acasă. Încerc să trag în continuare cât pot de mult să rămân în competiție, pentru că și eu și Pufeh ne-am dorit să fim aici”, a zis Bruja de față cu toți.

„Aici se face când o faci de oaie pe cameră, după aia trebuie să vii să o dregi”, a zis Andreea Bălan, la testimoniale.

Bie Adam și mama ei au primit șansa de-a pleca primele, dar și șansa de-a decide ordinea plecării pentru celelalte echipe. Între Bie și Andreea Bălan și Andreea Antonescu au ieșit câteva scântei, mai ales după ce tânăra a decis ca artistele să plece ultimele.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 11 a emisiunii America Express ca să vezi ce s-a întâmplat.

Hai să vezi întreg episodul pe AntenaPlay.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice.

Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

America Express, 31 ianuarie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, surprinși de ce au găsit la cazare. Ce a pățit Scărlăt... America Express, 31 ianuarie 2023. Jean Gavril și Dinu, fratele său, s-au certat. Ce replici acide și-au aruncat...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Ultimele știri
x