Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Anuntul făcut de Irina Fodor, după atacul armat! Ce schimbări apar la cursa pentru ultima șansă

America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția din 8 noiembrie 2023. Cu o seară în urmă, un incident extrem de nefericit a avut loc în cadrul competiției America Express. Ce schimbări a adus acestă zi în cursa pentru ultima șansă.

colaj foto careu cursa pentru ultima sansa america express 8 noiembrie 2023 Galerie
Irina Fodor a anunțat schimbări importante în cursa pentru ultima șansă, după atacul armat la America Express, sezonul 6 ediția 15 din 8 noiembrie 2023 | Antena 1

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY. America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția din 8 noiembrie 2023. În ediția cu numărul 14, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost prinși într-un schimb de focuri. Mașina în care se aflau cei doi, alături de echipa lor, reporter și cameraman, a fost înconjurată de motocicliști înarmați.

Un individ a pus un pistol la capul reporterului. Din fericire, nimeni nu a fost vătămat fizic în timpul acestui incident. Atenție, imaginile ce urmează pot avea un puternic impact emoțional.

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

„Au fost nevoiți să tragă din nou”. Echipele înconjurate de poliție, au tremurat în fața celor auzite de la Irina Fodor. Află ce s-a întâmplat în ediția din 8 noiembrie 2023, pe Drumul Soarelui

“Bună dimineața, dragilor! Nu este o dimineață prea plăcută și n-am nici vești foarte bune”, spune Irina Fodor.

Vlad Huidu remarcă: “Fața Irinei n-a fost niciodată atât de serioasă ca acum! Cleopatra plângea, iar Edward era verde…”

Sonia Simionov: “Mie mi-a atras atenția momentul când am ajuns la careu că erau multe dube de poliție și nu mai văzusem lângă careul nostru așa ceva.”

Irina Fodor a continuat: “Aseară s-au petrecut niște lucruri despre care trebuie să vorbim și pe care trebuie să le știți cu toții! Una dintre echipele noastre a fost atacată și jefuită. Este vorba de Cleopatra și Edward, ei nu au pățit nimic. Șoferul și reporterul nostru au fost jefuiți cu pistolul la tâmplă. Edward era lângă mașină, a tras-o pe Cleopatra înauntru, cei de la securitate au venit în aceeași secundă.

Au tras, au răni pe unul dintre agresori s-au mai tras ulterior focuri de armă și în fața hotelului nostru pentru că motocicliștii care i-au atacat pe ei treceau pe acolo și securitatea a fost nevoită să tragă din nou. A fost o noapte grea pentru Edward și Cleopatra, care au stat în hotel cu noi aseară și Edward s-a dovedit foarte curajos.

Adrianei, colegei noastre, i -a furat telefonul, doi dintre agresori au fost prinși deja aseară și după cu vedeți astăzi suntem înconjurați de poliție și de securitate. Hoții, se pare că nu voiau decât telefoanele și, doamne ferește, dacă, cumva, se întâmplă vreodată, deși e imposibil astăzi, dar dacă se întâmplă orice, dați telefonul!

E telefonul de producție, oricum nu aveți telefoanele voastre. Nu negociați! În timpul zilei pare că nu se întâmplă așa ceva. Astfel, vom încerca să terminăm cursa de astăzi pe zi”, anunță Irina Fodor.

“Cu greu am depășit seara pe care am trecut-o”, a spus Edward Sanda.

Din cauza evenimentului ce s-a petrecut cu o seară în urmă, echipele și producția au decis dublarea echipelor de securitate și, inclusiv, autoritățile locale au fost prezente.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Show-ul este difuzat duminică de la ora 21.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Cum arată soția și copiii lui Cătălin Țociu de la America Express. Romică Țociu are doi nepoți adorabili si o noră superbă

America Express, lider de piață. Romică și Cătălin Țociu, primul loc la cursa imunității. Bucuria lor, urmată de un aver... America Express, sezonul 6. Ce echipe intră în cursa pentru ultima șansă. O echipă va fi eliminată astăzi, înainte de Ec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x