Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Ce echipe intră în cursa pentru ultima șansă. O echipă va fi eliminată astăzi, înainte de Ecuador

America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6, ediția din 8 noiembrie 2023. Ce echipe intră în cursa pentru ultima șansă. Votul s-a dat cu cărțile pe față, însă o alegere complet neprevăzută a destabilizat totul.

colaj foto careu cursa pentru ultima sansa america express 8 noiembrie 2023 Galerie
Ce echipe intră în cursa pentru ultima șansă la America Express, sezonul 6 ediția 15 din 8 noiembrie 2023 | Antena 1

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY. Echipele au votat care sunt cei ce vor intra la cursa pentru ultima șansă. Este ultimul joc înainte de Ecuador, iar culoarea Soarelui, de la final, va decide dacă o echipă va părăsi America Express, în ediția cu numărul 15, de pe 8 noiembrie 2023.

Singurii care au biletele spre Ecuador asigurate sunt Giulia și Vlad Huidu, câștigătorii imunității mari – în vreme ce Romică și Cătălin Țociu așteaptă să vadă dacă Irina va confirma sau nu imunitatea lor și o confirmă!

"Aveți o ordine în care ați ajuns aseară la mine și, ca de obicei, începem cu mijlocul clasamentului. Pe locul patru sunt Laura și Sânziana, pe locul trei Alexia și Aris, pe locul doi au ajuns la mine Iulia și Mike, iar primii, cei care au avut aseară hotel, vin și voie bună, Romică și Cătălin! Veniți aici lângă mine, lângă cealaltă echipă", spune Irina Fodor.

Romică și Cătălin Țociu mărturisesc bucuria pe care o simt față de câștigul avut: "A fost o zi în care am tras! Ne-am dorit și noi măcar o dată să vedem cum este să fii imun, să ai imunitate și să stai și la hotel frumos, să bei o guriță bună de șampanie..."

Citește și: Cine sunt concurenții de la America Express sezonul 6. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Soarelui

Ce echipe intră în cursa pentru ultima șansă. Votul s-a dat cu cărțile pe față. Află ce s-a întâmplat în ediția din 8 noiembrie 2023, pe Drumul Soarelui

Irina Fodor continuă să spună ordinea în care au ajuns echipele și să stabilească cine trebuie să voteze: "După Laura și Sânziana, la mai puțin de 10 minute, Iuliana și Sonia. Cleduții... ei știu deja locul!

Edward se arată descumpănit față de ziua de azi și întreaga echipă îi înțelege: "După ce am trăit aseară, să facem ultima șansă în același oraș, în același loc, cu aceeași oameni, e greu..."

"Ultima echipă care se salvează deocamdată Ada și Tony. Ionuț și George voi veniți aici lângă mine. Știți cu toții ce urmează, mai am nevoie de o echipă astăzi. Am nevoie de a treia echipă așa că trebuie să votați!", anunță Irina Fodor.

Sonia Simionov: "Dacă începe votul cu Giulia și Vlad, cum a început și când am fost imune, noi suntem! Și, în general, am observat o regulă: primul vot pune cărămizi"

"Am zis că astăzi nu o să vă țin prea mult așa că o să încep direct și Haideți să începem cu o echipă imună puteți să îmi spuneți de pe loc Giulia și Vlad", a spus Irina Fodor.

Vlad Huidu: "Noi ne-am gândit mult asupra acestui vot și avem un vot de întors. Votul nostru merge către Sonia și Iuliana și să nu o luați personal. Luați-o ca pe un compliment! Sunteți o echipă puternică și știm că vă veți descurca”.

Alexia și Aris Eram au votat tot Sonia Simionov și Iuliana Pepene.

Laura Giurcanu mărturisește la testimoniale: “Iulia, pentru că era lângă noi, ne-a propus să o votăm pe Alexia, dar noi nu o să facem asta. Iulia nu o place pe Alexia. Adică noi știm asta, ne-a și spus, i-a spus-o și ei. E o antipatie declarată acolo”

Ada și Tony votează: “Cu toată admirația și cu toată siguranța că se vor întoarce alături de noi în cursă, Sonia și Iuliana”

Tony dezvăluie: "Iulia se aștepta de la noi să votăm Alexia și Aris, pentru că îmi făcuse un semn înainte de a începe votul, iar eu, din dorința de a ne salva pielea și pentru că vorbisem cu Ada, am preferat - și să vorbesc eu numele nostru - să votăm Iuliana și Sonia și pentru că ele două sunt foarte puternice”

A urmat votul din partea echipei Iulia Albu și Mike Iacob. Iulia a avut o mică prelegere înainte de a anunța votul, cu trimitere directă către Ada Galeș și mama sa: "Pentru că admirația și respectul sunt niște lucruri care ne caracterizează și ne reprezintă și oamenii care merită respectați și admirați trebuie onorați... Admirația și respectul nostru merg pentru Sonia și Iuliana, iar propunerea noastră pentru astăzi sunt Ada și Tony"

Iulia Albu i-a zis în șoaptă lui Mike: "Pentru că au fost ipocrite și au votat Sonia și Iuliana".

"Noi ne-am propus în competiția asta că o să fim foarte sincere și mă jur că nu credeam că o să îmi placă de Sonia și Iuliana atât de tare! Chiar nu credeam că o să le admir și că o să le respect atât de tare! Vorbesc serios și mi se pare că sunteți extraordinare și foarte puternice și nu vreau să sune nimic fals! Îmi pare rău că o să vă votăm pe voi astăzi!", spune Laura Giurcanu.

A urmat votul lui Romică Țociu și a lui Cătălin: Alexia și Aris George și Ionuț Rusu votează echipa Alexia și Aris, iar Cleopatra Stratan și Edward Sana au votat tot Alexia și Aris.

A urmat votul Iulianei Pepene și Soniei Simionov: Alexia și Aris.

Hai să vezi episodul integral pe AntenaPLAY! Urmărește videoclipul de mai sus pentru a vedea cum a continuat aventura echipelor. Rămâneți pe a1.ro pentru a afla cele mai importante detalii din cursa vieții lor: America Express - Drumul Soarelui!

Citește și: CONCURS | Viză de America. Ce trebuie să faci pentru a câștiga șansa de a merge la filmările următorului sezon America Express

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Show-ul este difuzat duminică de la ora 21.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Cum arată soția și copiii lui Cătălin Țociu de la America Express. Romică Țociu are doi nepoți adorabili si o noră superbă

America Express, sezonul 6. Anuntul făcut de Irina Fodor, după atacul armat! Ce schimbări apar la cursa pentru ultima șa... America Express, sezonul 6. Echipele au fost nevoite să mănânce un preparat bizar. Ce se ascundea în „supa cu surprize”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x