Antena Căutare

America Express, sezonul 6. Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați de pe Drumul Soarelui. Cum au reacționat ceilalți

Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați de pe Drumul Soarelui în ediția 19 din America Express, sezonul 6. Concurenții au ajuns la Irina Fodor pe ultimul loc, iar totemul din cufăr a fost roșu.

colaj foto cu irina fodor si cu Ionuț Rusu și George Tănase la america express sezonul 6 Galerie
Cei doi concurenți au părăsit competiția în ediția 19 a emisiunii America Express sezonul 6 | Antena 1

O nouă echipă a părăsit cursa de pe Drumul Soarelui în ediția 19 din America Express, sezonul 6. Ionuț Rusu și George Tănase s-au întors din cursa pentru ultima șansă pe ultimul loc, fapt pentru care au riscat eliminarea.

Primele ajunge la Irina Fodor au fost Ada și Tony Galeș, urmate de Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Așadar, soarta în competiție a celor doi concurenți a depins de culoarea totemului din cufărul pe care Alexia și Aris Eram l-au primit atunci când au câștigat imunitatea.

Deși își doreau să rămână în concurs, Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați de la America Express, sezonul 6. Cutia a ascuns un soare roșu, fapt care îi face pe concurenți să părăsească cel mai dur reality show din România.

Citește și: Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Iulia Albu când s-a întors de la America Express. Ce a spus despre Alexia Eram

Chiar dacă au pornit supărare și dezamăgite la drum, Ada și Tony Galeș au demonstrat tuturor că formează o echipă foarte puternică. Așadar, concurenții au avut parte de o răsturnare de situație la careu.

Înainte ca Irina Fodor să dea verdictul final, Romică Țociu le-a dezvăluit actorilor de comedie că a pariat pe ei la cursa pentru ultima șansă. Tatăl lui Cătălin Țociu se aștepta ca cei doi să își revină și să lupte pentru a nu pleca acasă.

Cum au reacționat ceilalți când au aflat că Ionuț Rusu și George Tănase au fost eliminați de la America Express, sezonul 6, în ediția 19 de pe 15 noiembrie 2023

Ionuț Rusu și George Tănase au fost impresionați peste măsura de reacția colegilor de competiție la aflarea veștii că sunt eliminați de la America Express, sezonul 6. Toți au așteptat cu mari emoții să vadă culoarea totemului.

„Îmi e atât de greu acum pentru că energia pe care mi-au transmis-o când au venit la mine nu se compară cu nimic din ce am simțit până acum de la ei. Au venit cu chef și energie. Îmi doresc din tot sufletul să poată continua cursa pentru ei!”, a spus Irina Fodor.

Prezentatoarea TV nu i-a ținut prea mult în suspan. Așadar, aceasta a dat de veste tuturor că soarele este roșu. Toți au amuțit atunci când au aflat verdictul final. De altfel, speranța ca Ionuț Rusu și George Tănase să rămână în competiție a fost mare din partea colegilor.

Citește și: America Express, sezonul 6. Momente de coșmar pentru concurenți, în timpul nopții. Iuliana Pepene și Sonia Simionov, în lacrimi

„Asta este, nu-i problemă! Ne-a făcut o deosebită plăcere! Vă mulțumim, ne-am distrat!”, au spus cei doi.

„Ne pare rău că pleacă băieții! Îmi par niște oameni ok, buni și amuzanți. Nu îmi doream să plece acasă”, a dezvăluit Ada Galeș.

„Am avut întotdeauna o simpatie față de baieți, de când ne-am cunoscut!”, a mai adăugat Sânziana Negru.

Concureții și-au stăpâni cu greu lacrimile. Chiar și Irina Fodor a ținut un discurs emoționant cu vocea tremurândă.

„Sunt niște băieți de nota 10, care au luat totul până acum cu zâmbetul pe buze. Chiar mi se pare că aduceau fericire în echipă!”, a mărturisit Alexia Eram.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Soarelui, sezonul 6

Nouă perechi de vedete sunt gata să pornească în doar câteva zile pe Drumul Soarelui, o nouă aventură la capătul lumii oferită de America Express. Concurenții Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Continentul rămâne același în acest an, dar Drumul Soarelui îi va purta prin Columbia, Ecuador și Argentina, pe un traseu cu locuri spectaculoase, pline de povești și istorie. Misiunile vor fi pe măsură, iar lupta pentru Amuleta Supremă de 30.000 de euro și titlul de câștigători ai celui mai dur reality show din România se anunță a fi aprigă și de această dată.

Urmărește America Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și AntenaPLAY.

America Express, sezonul 6. Laura Giurcanu și Sânziana Negru au izbucnit în lacrimi, înainte de verdictul final. Ce au d... Ce mesaj a transmis Ionuț Rusu după eliminarea de la America Express, sezonul 6. Cum au reacționat oamenii din mediul on...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x