Antena Căutare

Cum a reacționat fiica lui Jean Gavril când acesta a ajuns acasă, după eliminare. Mărturisirile emoționante ale soției artistului

Soția lui Jean Gavril a dezvăluit momentul emoționant în care fiica lor și-a revăzut tatăl după două luni. Bianca a povestit, cu lacrimi în ochi, reacția micuței.

Soția lui Jean Gavril a dezvăluit momentul emoționant în care fiica lor și-a revăzut tatăl după două luni. Bianca a povestit, cu lacrimi în ochi, reacția micuței.

Antena 1

În ediția 36 a emisiunii America Express, difuzată pe 15 martie 2023, Jean Gavril și fratele său, Dinu, au fost eliminați de pe Drumul Aurului. Frații Gavril au părăsit competiția chiar cu un pas înainte de săptămâna finală, însă au făcut-o cu zâmbetul pe buze știind că se întorc acasă, la cei dragi.

La câteva zile, Bianca Gavrilă, soția artistului, a fost întrebată cum a reacționat fiica lor atunci când și-a revăzut tatăl, după aproape 2 luni. Aceasta a făcut publice mai multe detalii emoționante, dar și prima fotografie pe care au făcut când s-a reîntregit familia.

Cum a reacționat fiica lui Jean Gavril când l-a văzut prima dată artist, după ce s-a întors de la America Express

În cadrul unei sesiuni de Întrebări și Răspunsuri organizată pe contul ei de Instagram, soția lui Jean Gavril a dat mai multe detalii din spatele camerelor de filmat. Ea a povestit, cu lacrimi în ochi, cum a reacționat Eva, fiica lor, atunci când tatăl ei a revenit din competiție.

Jean Gavril a plecat în avetura America Express când micuța avea doar câteva luni și pe parcursul competiției a vorbit despre cât de greu îi este fără să o vadă. Conștient că pentru ub bebeluș două luni înseamnă foarte mult, aceasta a dezvăluit că adesea se gândește câte lucruri din viața fiicei lui a ratat în toată această perioadă.

Potrivit declarațiilor Biancăi, cea mică a fost puțin derutată la început, dar imediat ce l-a recunoscut, s-a bucurat extrem de mult.

„S-a uitat la el și avea fățuca aia ca și cum: „chiar esti aici?” că se obișnuiese cumva să îl vadă în poze, în fotografia pe care o aveam pe noptieră și era un pic reticentă la început, dar s-a obișnuit foarte repede cu el înapoi, foarte repede”, a dezvăluit soția cântărețului, vizibil emoționantă.

Citește și: Ce mesaj a transmis Nelu Cortea, după ce Jean și Dinu Gavril au fost eliminați de la America Express - Drumul Aurului

De asemenea, ulterior, aceasta a distribuit la InstaStory și prima imagine pe care au făcut-o după ce soțul ei s-a întors acasă. În imagine, toți trei stau pe covor, iar Jean o soarbe din priviri pe micuța Eva.

„Sufletele noastre sunt reintregite”, a scris aceasta în descriere.

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado.

Citește și: America Express, 7 martie 2023. Jean Gavril și Dinu, discuții aprinse în casa unor columbieni: „Ieșim în momentul ăsta!”

Un itinerar fabulos, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum. America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPlay.

Ce mesaj a transmis Nelu Cortea, după ce Jean și Dinu Gavril au fost eliminați de la America Express - Drumul Aurului... Care e numele complet al lui Cătălin Scărlătescu. Ce scrie în buletinul concurentului de la America Express...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Ultimele știri
x