Antena Căutare

America Express, 7 martie 2023. Jean Gavril și Dinu, discuții aprinse în casa unor columbieni: „Ieșim în momentul ăsta!”

Găsitul cazării reprezintă o provocare pentru concurenții America Express. Dacă uneori au noroc și sunt întâmpinați de familii primitoare, alteori situația se complică. Frații Gavril s-au certat în casa unor columbieni, după ce Dinu a înțeles că gazda pe care au găsit-o dorea să le ofere un loc de dormit în curte.

Colaj cu Jean Gavril și Dinu, în Columbia Galerie
Frații Gavril s-au certat după ce Dinu a refuzat să doarmă în curtea unor columbieni, la America Express | Antena 1

Dinu nu a înțeles inițial că gazdele columbiene pe care le-au întâlnit în periplul lor aveau de gând să le ofere un loc de dormit în cort și nu în casa lor. Când și-a dat seama că Jean era mulțumit cu gândul că vor dormi în curte, Dinu a avut o reacție acidă.

„Eu m-am simțit luat la mișto! Ei au casă cu 3 etaje și pe mine mă culcă în curtă. Nu dorm acolo! M-au luat spumele! Hai să plecăm! De ce să dorm aici? Stau să mă cert cu tine că nu vreau să dorm afară? De ce nu-ți iei ghiozdanul să plecăm?”, i-a spus Dinu fratelui său.

Citește și: America Express, 28 februarie 2023. Melinda și Puya, impresionați de ceea ce au descoperit la cazare. Gazda avea fosile în casă

Frații Gavril, ceartă aprinsă, după ce Dinu a refuzat să doarmă în curtea unor columbieni, la America Express

„N-ai mai dormit la cort? Facem ambiții! Îl știu că e fițos și că e prințesă”, a spus Jean Gavril despre fratele lui.

În cele din urmă, Dinu l-a convins pe fratele său să plece din incinta unde erau primiți să doarmă în curte:

„Eu nu am înțeles că vreți ca noi să dormim afară. Plecăm pentru că nu pot dormi din cauza zgomotelor”, le-a explicat Dinu columbienilor.

Mult mai fericiți au fost Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, care au primit cazare la hotel, ca recompensă pentru că au ajuns primii la Irina Fodor în ediția 31 de America Express.

„Le-am stricat seara”. Cum au reacționat fetele de la Andre când s-au întâlnit cu Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la hotel, la America Express

La restaurant, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au întâlnit cu echipa imună, formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

„Sunt aproape sigur că le-am stricat seara. Au zis: Aaa, voi erați! Ne așteptam la Bordea și Cortea! Hai, lăsați vrăjeala”, a glumit Cătălin Scărlătescu.

Cele două echipe au ciocnit un pahar cu vin și au stat la povești:

„Eu propun un toast: Hai să ne împăcăm!”, a spus Cătălin Scărlătescu.

„Eram certați?”, a întrebat Andreea Bălan.

„Nu! Dar a mai bine să te împaci de 10 ori decât să te cerți o dată”, a replicat Scărlătescu, aprobat fiind de fetele de la masă.

Citește și: America Express, 28 februarie 2023. Cătălin Scărlătescu, reacție neașteptată când a fost prins din urmă de Andreea Bălan

Tot ce trebuie să știi despre America Express - Drumul Aurului

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei pornesc pe un drum misterios și magnific. Mii de kilometri în căutarea orașului de aur, visul marilor cuceritori: El Dorado. Un itinerar fabulous, pe teritoriile a trei țări exotice. Tărâmul zeilor azteci, o țară a contrastelor, de la satele rătăcite prin munți la plajele de la Marea Caraibelor și cele mai mari aglomerații de pe pământ, Mexicul, cu esențele lui tari și culorile aprinse este locul în care începe aventura celui mai dur reality show din România.

Ca și până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă.

De asemenea, Irina Fodor îi va însoți pe concurenți în cea mai mare provocare a vieții lor de până acum.

America Express - Drumul Aurului se vede pe Antena 1 în fiecare duminică de la 20:00, luni, marți și miercuri de la 20:30, dar și pe AntenaPLAY.

America Express, 7 martie 2023. Ce echipă a ajuns prima la Irina Fodor și ce recompensă a câștigat: „Imunitate nu avem”... America Express, pe primul loc în topul audiențelor. Diseară se decid echipele care intră în etapa semifinală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x