Antena

Asia Express sezonul 7, 8 octombrie 2024. Ce echipă a câștigat imunitatea mică. Ei nu vor intra la cursa pentru ultima șansă

Concurenții Asia Express 2024 au ajuns la jumătatea competiției de pe Drumul Zeilor. Perechile s-au întrecut pentru a doua imunitate a etapei a șasea. Iată cele mai importante momente din episodul Asia Express din 8 octombrie 2024!

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Marti, 08 Octombrie 2024, 23:40 | Actualizat: Marti, 08 Octombrie 2024, 23:40
Galerie de imagini
Asia Express sezonul 7, 8 octombrie 2024. Ce echipă a câștigat imunitatea mică. Ei nu vor intra la cursa pentru ultima șansă
Antena 1

Asia Express continuă aventura de la capătul lumii pe Antena 1 și în AntenaPLAY: după eliminarea lui Victor Slav și a Selinei la finalul etapei precedente, pe Drumul Zeilor au mai rămas șase echipe în lupta pentru marele trofeu al sezonului.

Ieri seară, la Asia Express, Anca Țurcașiu și Andreea Samson au câștigat imunitatea mare a etapei a șasea, luând astfel o binemeritată pauză de la competiție pentru a se bucura de statutul de turiste în impresionanta metropolă Kuala Lumpur.

Restul echipelor au continuat cursa spre a doua imunitate – pe care Irina Fodor a acordat-o chiar în fața impunătoarelor Turnuri Petronas din Kuala Lumpur.

Pe aceeași temă

Asia Express, 8 octombrie 2024. Ce echipă a câștigat cel de-al doilea joc de amuletă a etapei și ce avantaj le-a adus

În episodul din 8 octombrie 2024, Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, Ioana State și Mane Voicu, dar și Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au fost întâmpinați de Irina Fodor pe plajă.

Acolo, cele trei echipe care s-au calificat la cel de-al doilea joc de amuletă a etapei a șasea au avut de înfruntat o serie de probe, inspirate de un sport care în Malaezia depășește fotbalul ca popularitate. La final, cuplurile și-au testat și abilitățile logice cu un joc de sudoku.

„Ideal era să arunci mingile și să completezi toate culorile ca să ai destule culori ca să poți să completezi acel sudoku”, a comentat Adi Nartea, care alături de coechipierul său, a excelat la sportul național malaezian.

După o serie de salturi impresionante, dar și un joc care a presupus multă perspicacitate, Irina Fodor a anunțat echipa care a câștigat amuleta: echipa verde, formată din Adi și Cosmin.

„Adi și Cosmin câștigă o amuletă de 1.000 de euro oferită de Kaufland și nu numai”, a anunțat Irina Fodor, iar la careu le-a oferit celor doi și un coș cu bunătăți.

Tot acum s-a dat și startul întrecerii pentru a doua imunitate a etapei a șasea. Câștigătorii amuletei au stabilit ordinea plecării echipelor de la careu. Primii numiți au fost Nicolai Tand și Sorin Brotnei. Lor le-au urmat Ioana State și Mane Voicu, dar și Oana Paraschiv și Mișu, surorile plecând ultimele.

Recomandari A1

Asia Express, 8 octombrie 2024. Echipele, puse să rezolve un rebus care le-a dat mari bătăi de cap în întrecerea aprigă către a doua imunitate

Plecând de la tema dată de amuletă, competiția pentru a doua imunitate a stat sub semnul jocurilor tradiționale malaeziene, de la cele cu pietre sau cu titirezul la mersul pe nuci de cocos. Cei care vor sfârși pe ultimele două locuri vor intra la cursa pentru ultima șansă.

Pentru a deschide servieta primită de la Irina Fodor la careu, echipele de pe Drumul Zeilor au trebuit să rezolve un rebus. Perechile nu s-au folosit doar de iscusința proprie, ci și de cea a localnicilor.

Primii care eu reușit să completeze rebusul, să descifreze cifrul și în cele din urmă să deschidă servieta au fost Oana și Mișu. În interior, ei au găsit indicațiile pentru următoarea misiune: să învețe regulile jocului batu seremban, care implică prinderea a patru pietre în mână în același timp.

Deși au plecat primii de la careu, Adi Nartea și Cosmin Vîjeu nu reușeau defel să rezolve rebusul cu pricina. Între timp, celelalte echipe au găsit mașini și se îndreptau către noua probă.

Nicolai Tand a fost cel mai entuziasmat de jocul cu pietre, mai ales că era familiar cu mișcările. Cu toate acestea, Oana și Mișu i-au luat-o înainte și au trecut la următoarea probă: învârtirea titirezului și ridicarea unei piramide din nuci de cocos.

Asia Express, 8 octombrie 2024. Cum s-au descurcat perechile de pe Drumul Zeilor la învârtitul titirezului

Regulile au fost simple: când titirezul este aruncat corect și începe să se învârtă, arbitrul fluieră dând semnalul de start, semn că coechipierul poate începe construcția piramidei din nuci de cocos. Al doilea semnal din fluier înseamnă stop, iar coechipierul stă pe loc. Acțiunea este reluată până când piramida este terminată.

„În sfârșit termin!”, a strigat Nicolai Tand, după ce a pus și ultima nucă de cocos, în timp ce Mișu se ruga ca titirezul să se mai învârtă câteva secunde ca Oana să termine de pus toate nucile de cocos: „N-am văzut în viața mea un titirez care să se învârtă atât. Cred că s-a învârtit peste un minut”

Pentru că au terminat primii, Tand și Brotnei au primit plicul în care scria că sunt așteptați de Irina Fodor în fața celebrelor Turnuri Petronas din spectaculoasa metropolă Kuala Lumpur. La scurt timp, lor le-au urmat Oana și Mișu, dar și Carmen Negoiță și Andreea.

Asia Express, 8 octombrie 2024. Ce echipă a ajuns prima la Irina Fodor și a luat imunitatea mică a etapei a șasea

Traficul infernal și vremea potrivnică au reprezentat provocări în plus pentru echipele pretendente la mica imunitate din etapa a șasea, mai ales că cei care ajung pe ultimele două locuri intră la ultima șansă.

„Nu mai pot în căldura asta! Nu mai suport”, a strigat Andreea, în timp ce Oana Paraschiv a comentat: „E așa de greu că se simte ca o finală Asia Express”

Însă, înainte de a ajunge la Irina Fodor, echipele au mai avut de înfruntat o misiune dureroasă: mersul pe nuci de cocos.

„Am început să ridicăm picioarele, dar ca să ridicăm picioarele trebuia să strângi foarte tare degetele ca să ții frânghia, ca să se ridice cu tot cu nucă de cocos”, a explicat Oana, în timp ce Nicolai Tand a precizat: „Eram ca niște cai”

Primii care au ajuns la Irina Fodor au fost Oana Paraschiv și Mihai Găinușă. Colega lui Mișu a izbucnit în lacrimi când a aflat. După ei au sosit Nicolai Tand și Sorin Brotnei, dar și Carmen Negoiță și sora ei.

„V-ați mișcat excelent, ați ajuns primii la mine, aveți cazare asigurată și spumantul la voi”, le-a transmis Irina Fodor Oanei și lui Mișu, care au primit imunitatea mică a etapei a șasea.

„Am început să plâng de neputință, de disperare, de supărare, de toate și a fost o eliberare”, a spus Oana, iar Găinușă a completat: „De la agonie, la extaz! Imunitatea înseamnă o mare scăpare pentru noi, am scăpat de cursa pentru ultima șansă”

Bilanțul etapei a șasea va fi dezvăluit în ediția de miercuri, când Zeii vor decide din nou soarta unei echipe în competiție, iar aventura de la capătul lumii va continua cu etapa a șaptea, difuzată sâmbătă și duminică, de la ora 20:00, și luni și miercuri, de la 20:30 pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Pe aceeași temă

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express - Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Whatsapp LinkedIn
asia express sezonul 7 drumul zeilor irina fodor
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Premiera serialului Our Kind of People e în AntenaPLAY. Când un secret din trecutul familiei sale iese la iveală, viața protagonistei Angela Vaughn se schimbă complet. Vezi acum.
Stirile zilei Localurile unde un şniţel este 2 lei, iar supa 1 leu. Acceptă şi comenzi online
Citește și
Anca Țurcașiu și Andreea Samson, echipa imună pe Drumul Zeilor. A doua imunitate se dă diseară, în...
Asia Express sezonul 7, 7 octombrie 2024. Cine a câștigat imunitatea mare. Trei echipe s-au calificat la...
Cu cine ar vrea Andreea Tonciu să plece în Asia Express. Vedeta spune că e pregătită oricând să...
Anca Țurcașiu, primele imagini alături de nepoțica ei. Concurenta Asia Express, sezonul 7 a devenit...
Video recomandate
Video
Citește și
5 zodii care experimentează schimbări majore în relații până pe 13 octombrie 2024. Vezi dacă te numeri printre... Catine.ro
A început Antalya Golden Orange Film Festival. Printre primii câștigători s-a aflat și Aras Bulut Iynemli Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
Neînțelegeri între judecătorii CCR care au respins candidatura Dianei Șoșoacă la președinție. Reprezentanta... Libertatea.ro
Ingredientul din dietă care face minuni în organism: Scade cu 60% riscul de cancer dacă este consumat zilnic Ziare.com
Florinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc... AntenaSport
Cum arată Anastasia și Natalia, cele două fiice ale cuplului Adelina & Cristi Chivu și ce a dezvăluit soția... Elle
Abia a divorțat de mama copiilor, dar acum vrea să se întoarcă la a doua soție?! Gestul făcut de fotbalistul de... Spynews.ro
Câți bani au strâns la nuntă Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță: Au fost invitați care au chefuit gratis! BZI
Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025! Creșterea va fi de cel puţin 650 de lei BZI
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Imam bayildi. Cum poți prepara acasă celebra rețetă turcească HelloTaste.ro
Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii Antena3.ro
Noul logo OpenAI ar fi „șocat și alarmat” angajații. Ce design ar vrea să adopte compania useit
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2024. Gemenii trebuie să analizeze oportunitățile. Află ce se întâmplă cu... Catine
Consultant imobiliar: Prețul locuințelor ar putea crește mai rapid decât salariile Wall-Street
Cristina Gheorghiță, fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, o profesionistă desăvârșită! Cine este și cu ce... Kudika
Zodiile care vor avea un an de vis în 2025. Norocul le surâde, sunt favorizate de univers Playtech
Cum arată și ce face acum fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, femeia de care s-a îndrăgostit înainte de... Redactia.ro
Cât a cheltuit o turistă din Anglia într-o singură zi în București: "Merită? E România atât de ieftină?" Observator
Ce este herpesul bucal. Care sunt cauzele apariției lui și cum poți să-l previi MediCOOL
Sos de merișoare pentru friptură, cu gust dulce-acrișor HelloTaste
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca... ProSport
GESTUL neașteptat și plin de afecțiune pe care PRINȚUL William îl face pentru Kate Middleton, după diagnosticul... Gandul
Mario Fresh, primele declarații după despărțirea de Alexia Eram: 'A fost o decizie dificilă pentru amândoi!' CanCan
Recuperarea după naștere. Ce recomandă specialiștii să faci în această perioadă DeParinti
Jisoo de la BLACKPINK s-a vopsit șaten deschis. Cântăreața și-a uimit fanii cu noua ei transformare ZUTV
Google va urmări locația „la fiecare 15 minute”, chiar dacă GPS-ul e dezactivat. Ce utilizatori sunt vizați UseIT
Ce termen de valabilitate au nucile. Unde trebuie să le păstrezi ca să reziste mai mult Hello Taste