Antena

Asia Express, sezonul 7. Cosmin Vîjeu a izbucnit în lacrimi și a plecat de la careu. Ce s-a întâmplat, chiar înainte de votare

Cosmin Vâjeu a izbucnit în plâns după ce Irina Fodor a anunțat că el și Adi Nartea au ajuns pe ultimul loc. Ce s-a întâmplat la careu, înainte de a pleca în cursa pentru ultima șansă la Asia Express, sezonul 7 ediția 21 din 2 octombrie 2024.

Publicat: Miercuri, 02 Octombrie 2024, 21:00 | Actualizat: Miercuri, 02 Octombrie 2024, 21:17
Galerie de imagini
Cosmin Vâjeu a izbucnit în plâns după ce Irina Fodor a anunțat că el și Adi Nartea au ajuns pe ultimul loc la Asia Express, sezonul 7 ediția 21 din 2 octombrie 2024
Antena 1

Irina Fodor a anunțat clasamentul, însă echipa care a ajuns pe ultimul loc i-a surprins pe toți. Nimeni nu se aștepta să fie vorba despre Adi și Cosmin, nici chiar ei. Concurenții au fost foarte surprinși de vestea că intră, din nou, la cursa pentru ultima șansă, iar Cosmin a cedat sub presiunea momentului.

„Dragilor, ultima echipă care a ajuns la mine, Adi și Cosmin”, a anunțat aceasta și toți au rămas cu gura căscată.

„Ce?! Nu mă așteptam. Dacă aș fi pariat, aș fi pierdut mult bani”, a reacționat Oana.

„Nu mă așteptam să ajungă chiar ultimii” au spus și Nicolai și Sorin.

„Sorin are întuneric pe față. Pur și simplu, e prăbușit”, a remarcat Mane.

Pe aceeași temă

Situație fără precedent! Cosmin Vîjeu a izbucnit în plâns și a plecat din careu la Asia Express, sezonul 7 ediția 21 din 2 octombrie 2024

După ce Irina a anunțat primele echipe care intră la cursa pentru ultima șansă, a urmat o scurtă pauză de filmări. În acel moment, vâzându-l extrem de afectat pe Cosmin, mai mulți concurenți au mers să îl încurajeze.

Cu toate acestea, cuvintele frumoase la adresa lui au avut efectul invers. Concurentul a izbucnit în plâns și nu a putut nici să se mai prezinte la careu pentru a începe votarea la Asia Express, sezonul 7 ediția 21 din 2 octombrie 2024.

„A venit Nicolai și mi-a spus că îi pare rău că îi pare rău că suntem aici și că, de data asta, nici nu ne-ar fi votat. După care, Mane a venit la mine și mi-a spus că sunt un om bun. Toată lumea a venit, pur și simplu, probabil și la Adi și la mine, să-mi spună lucrurile astea și am simțit cumva o energie care mă năpădea, în secunda aia”, și-a explicat reacția coechipierul lui Adi.

„Îmi venea și mie să plâng. Ne-a rugat să nu-l luăm în brațe că plânge și mai tare”, a povestit Anca.

Recomandari A1

„I-am simțit că sunt sinceri și când trebuia să se dea start, să înceapă filmarea, nu am putut să vin la careu. Pentru că aveam lacrimi în ochi”, a mai adăugat el.

„Au venit toți cu încurajări și cu lucruri calde și noi nu știm să primi partea asta. Cu motivarea asta emoțională nu stăm bine”, a precizat și Adi.

„Îi înțeleg perferct reacția, pentru că e a treia cursă pentru ultima șansă pentru ei”, a spus Ioana.

Pe aceeași temă

Tot ce trebuie să știi despre Asia Express - Drumul Zeilor, show disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Noul sezon al emisiunii Asia Express, ce poate fi urmărit integral în AntenaPLAY, va fi un exercițiu de viață dus la extrem, despre dragoste, despre credință, despre spiritualitate, despre puterea de reinventare. Drumul Zeilor va testa din plin cele nouă echipe care au acceptat provocarea.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), Betty Salam și Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui, Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, fără transport și cazare asigurate, concurenții vor avea de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, din Thailanda în Malaezia și apoi în Indonezia – Bali fiind destinația marii finale a sezonului 7.

Urmărește aventurile concurenților de la Asia Express-Drumul Soarelui pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Whatsapp LinkedIn
asia express asia express sezonul 7 asia express concurenti adrian nartea cosmin vîjeu
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei ANIMAŢIE. Femeie din Suceava, strivită de un copac tăiat de angajaţii primăriei
Citește și
Asia Express sezonul 7, 2 octombrie 2024. Cine a pierdut cursa pentru ultima șansă. Victor Slav și...
Asia Express sezonul 7, 1 octombrie 2024. Ce echipă a obținut imunitatea mică. S-a lăsat cu hohote de...
Video-ul postat de Oana Gherman care i-a făcut pe fani să "îi trimită" la Asia Express. "Asia Express...
Asia Express sezonul 7, 30 septembrie 2024. Cine a câștigat prima imunitate din Malaezia. Trei echipe...
Video recomandate
Video
Citește și