Antena

Începe etapa a șasea pe Drumul Zeilor, la Asia Express. Trei echipe se întrec pentru Joker într-un joc sălbatic de amuletă

Începe etapa a șasea, care marchează jumătatea traseului și care va purta concurenții prin inima junglei până în Kuala Lumpur, capitala Malaeziei.

Autor: Redacție a1.ro Publicat: Duminica, 06 Octombrie 2024, 10:44 | Actualizat: Duminica, 06 Octombrie 2024, 10:48
Galerie de imagini
Începe etapa a șasea pe Drumul Zeilor, la Asia Express.
Antena 1

În această seară, de la ora 20:00, la Asia Express continuă aventura de la capătul lumii: după eliminarea lui Victor Slav și a Selinei la finalul etapei precedente, pe Drumul Zeilor au mai rămas șase echipe în lupta pentru marele trofeu al sezonului. Începe etapa a șasea, care marchează jumătatea traseului și care va purta concurenții prin inima junglei până în Kuala Lumpur, capitala Malaeziei.

Începe etapa a șasea pe Drumul Zeilor, la Asia Express. Trei echipe se întrec pentru Joker într-un joc sălbatic de amuletă în inima junglei

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei (nașul și finul), comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu sunt echipele care se aliniază diseară la startul noii etape, gata pentru alte provocări lansate de Irina Fodor.

”Mult a fost, mult a mai rămas. Dar noi am început să ne împuținăm, se strânge ușa”, a comentat Adi Nartea.

”Eu mă așteptam ca drumul nostru în competiție să fie foarte scurt, dar iată că ne-am surprins pe noi în fiecare zi și am ajuns foarte departe”, a spus Oana Paraschiv.

Concurenții vor explora cele mai vechi păduri tropicale de pe Terra, Malaezia fiind tărâmul acestui patrimoniu verde, și vor vizita descendenții vechilor aborigeni, comunități care trăiesc și azi în comuniune cu natura.

Pentru rezolvarea noilor misiuni, echipele vor încerca din răsputeri să depășească bariera de comunicare cu localnicii. Probele vor naște unele dintre cele mai amuzante momente, dar totul se va desfășura sub presiunea timpului.

Urmează o luptă strânsă pentru un joc în jungla întunecată – pentru că Jokerul etapei va fi ținta unui joc sălbatic și antrenant, inspirat de obiceiurile localnicilor. Cursa va continua la fel de intens spre prima imunitate, cu probe pentru care va fi nevoie de forță brută.

Cine va câștiga jocul de amuletă și un avantaj esențial adus de Joker telespectatorii vor afla în ediția Asia Express difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY diseară, de la ora 20:00.

Whatsapp LinkedIn
asia express sezonul 7 concurenți drumul zeilor malaezia
🔥  Tot ce vrei e sa dai play  🔥 Turneul de tenis de masă | WTT China Smash 2024 se desfășoară LIVE în AntenaPLAY. Până pe 6 octombrie, fii alături de sportivii români!
Stirile zilei "A venit poliţia că a găsit un câine cu cocoşul în gură". Apelul la 112 al unei bătrâne, care a pus agenţii din Bacău în alertă
Videoclipul zilei
Citește și
Anca Țurcașiu, primele imagini alături de nepoțica ei. Concurenta Asia Express, sezonul 7 a devenit...
Asia Express sezonul 7, 2 octombrie 2024. Cine a pierdut cursa pentru ultima șansă. Victor Slav și...
Asia Express, 2 octombrie 2024. Victor Slav și Selina au pierdut cursa pentru ultima șansă și au fost...
Asia Express, 2 octombrie 2024. Victor Slav și Selina au renunțat să mai continue misiunea cu...
Video recomandate
Video
Citește și